Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne yapacaksın böyleleriyle uğraşmayacaksın...

Gözlerim çok kötü ağrıyor. :S

modum dinlenin biraz bakmayın pc ye üzüldüm adınıza çok geçmiş olsun . . .

Konumu kirlettiler açtığıma pişman oldum içeriğini siliyorum konumu kilitlermisiniz Rica etsem ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben o bölüme bakamıyorum. Sen konuyu rapor et ilgilenirler. Sebebini de yaz mutlaka.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kınıyorum seni Ciana. Yoktan yere olay çıkarttın. ne vardı sanki yazdıklarımız da?

Gelmişsin burada bize üstü kapalı hakaret ediyorsun. Alia, sanırım buraya sen bakıyorsun. Ciana'nın üstü kapalı hakaretlerinin silinmesini ve kendisine gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.

Ayrıca Alia "böyleleriyle uğraşmayacaksın dediğin içinde" tarafsızlığını yitirdin. Mod ilk başta tarafsız olmalıdır. Yazdıklarımızda ceza unsuru olan bir şey varsa, gereken zaten yapılır. Konu dışına çıkıpta tartışmayı bütün foruma yaymanın alemi yok.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Okulu bul harç yatır 12 resim çektir Askerlik durum belgesi al bugun .... biter..:(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hemşo neredesin sen ya:)
Zorhak seni arıyordu operasyon varmış:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kınıyorum seni Ciana. Yoktan yere olay çıkarttın. ne vardı sanki yazdıklarımız da?

Gelmişsin burada bize üstü kapalı hakaret ediyorsun. Alia, sanırım buraya sen bakıyorsun. Ciana'nın üstü kapalı hakaretlerinin silinmesini ve kendisine gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.

Ayrıca Alia "böyleleriyle uğraşmayacaksın dediğin içinde" tarafsızlığını yitirdin. Mod ilk başta tarafsız olmalıdır. Yazdıklarımızda ceza unsuru olan bir şey varsa, gereken zaten yapılır. Konu dışına çıkıpta tartışmayı bütün foruma yaymanın alemi yok.
Ne bileyim ben sizin için söylediğini. Sonradan anladım size karşı söylendiğini ve gerekeni yaptım.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bune ya gözümün altı şişti ... Arpacık çıkıyo galiba ... Ne güzel :)

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hah tamam al birde burdan yak AliA'da aldı nasibini :D

Siz müthişsiniz yaa !!
AliA özür dilerim benim yüzümden sizide tarafsızlıkla suçladılar valla ben bu tip kişilerle baş edemem . Ama sizden çok çok özür dilerim . Mübarek gün benim yüzümden zan altında kaldınız . Hakkınızı helal edin ...

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amma prim yaptılar varya üzerimden bu site sizleri unutmayacak benim sayemde :D :D

alehimde konuşup dedikodumu yapanlar devam edin reklamın iyisi kötüsü olmaz :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Dükkan sahibini öldürüp kömürlüğe gömsem anlayan olur mu acaba :unsure:

Ciana

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öldürme be yazık :D boşver eceli gelsin Günaha girme değmez :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Yahu adam bi dk rahat durmuyor öldürdüm diye günaha gireceğim kesin ama öldürdüğüm için bana dua edenler çok fazla olacagından günahlarımı geçer diye düşünüyorum :D

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Sen dükkan bakmaya başlamışsındır. Anlamam ki aydan aya kirasını aldıktan sonra ne bu bulaşırlar. Yalnızlıktan sıkılıp etrafa bulaşıyorlar sanırım.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Abi adamın suratını görmiyim diye bir gün önceden yatırıyoruz kirasını

Düşün artık :D

Neyse konuyu kapatsak iyi olacak konuştukça intihar süsü verme olayı aklıma yatmaya başladı

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Abi adamın suratını görmiyim diye bir gün önceden yatırıyoruz kirasını

Düşün artık :D

Neyse konuyu kapatsak iyi olacak konuştukça intihar süsü verme olayı aklıma yatmaya başladı
yok abi direk vur sonrada benyaptım diye çık ortaya mazlum kiracılar ayaklansın belki zalim ev ve dükkan sahipleri korkarda bulaşmazlar artık

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
kestirdim saçlarımı :D :D :D berber iyi güzel ya iş kazalarına karşı helallik istedim sadece :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...