ReasTa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Aşk mı yoksa ayrılık mı daha cazip bilmiyorum 

Ne yapacaksın böyleleriyle uğraşmayacaksın...Lanet olsun sabit fikirli insanlarla uğraşmak ne zor
Ne yapacaksın böyleleriyle uğraşmayacaksın...
Gözlerim çok kötü ağrıyor. :S
Ne bileyim ben sizin için söylediğini. Sonradan anladım size karşı söylendiğini ve gerekeni yaptım.Kınıyorum seni Ciana. Yoktan yere olay çıkarttın. ne vardı sanki yazdıklarımız da?
Gelmişsin burada bize üstü kapalı hakaret ediyorsun. Alia, sanırım buraya sen bakıyorsun. Ciana'nın üstü kapalı hakaretlerinin silinmesini ve kendisine gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.
Ayrıca Alia "böyleleriyle uğraşmayacaksın dediğin içinde" tarafsızlığını yitirdin. Mod ilk başta tarafsız olmalıdır. Yazdıklarımızda ceza unsuru olan bir şey varsa, gereken zaten yapılır. Konu dışına çıkıpta tartışmayı bütün foruma yaymanın alemi yok.
aynısını ben de yazacaktım. bugünlerde ne çok giden var orayayağcılarda inecek var.
aynısını ben de yazacaktım. bugünlerde ne çok giden var oraya![]()
Senin berberdemi önceden kasaptıben gidiyorum berbere arkadaşlar hakkınızı helal edin![]()
![]()
![]()
yok abi direk vur sonrada benyaptım diye çık ortaya mazlum kiracılar ayaklansın belki zalim ev ve dükkan sahipleri korkarda bulaşmazlar artıkAbi adamın suratını görmiyim diye bir gün önceden yatırıyoruz kirasını
Düşün artık
Neyse konuyu kapatsak iyi olacak konuştukça intihar süsü verme olayı aklıma yatmaya başladı