- Reaksiyon puanı
- 23,342
Maaş alsamda biraz rahatlasam.
Atm'de buluşalımMaaş alsamda biraz rahatlasam.
Maaş günüm çok sinirli oluyom ki, kimse bana yaklaşmasın. Yolda benim yüzümü gören geri geri kaçıyoAtm'de buluşalım
Hırsızlar nasıl hissediyordur acaba? ??Maaş günüm çok sinirli oluyom ki, kimse bana yaklaşmasın. Yolda benim yüzümü gören geri geri kaçıyo
Sanırım forumda açtığın konulardan dem vuruyorsun. Varsın oluşturduğun içerik bir kişinin işine yaramış olsun ve varsın sadece bir kişi oluşturulan içeriğe teşekkür etmiş olsun, yine mutlu olmalısın.Peki diğerlerinden daha fazla çaba gösterdiği halde bi' teşekkürü zor gören insanlar varsa ne olacak? O da mı kuru hayal yoksa?
SuparaTyt mat kaynak önerisi pls.
Abi deme lazım olurTeşekkür ederim usain bey abi
Onlar güzel yayınlardı soruları falan iyiydi.Eskiden Güvender falan vardı ne oldu sahi onlar?
Ooooo hayırlı olsun. Kız kasa çalışanı mı?Napıyonuz gençler
Yine bi a101 çalışanına aşık olduk iyimi
Karışık?Ooooo hayırlı olsun. Kız kasa çalışanı mı?
Yoksa rafları kontrol altında tutan mı?
Hem kasa hem raf düzenine bakkyorlar galiba a101'de çalışanlarOoooo hayırlı olsun. Kız kasa çalışanı mı?
Yoksa rafları kontrol altında tutan mı?
Evet çoklu görev varHem kasa hem raf düzenine bakkyorlar galiba a101'de çalışanlar
Abi bak şimdi. Rafa bakma zamanını yakalamaya çalış.Karışık?
Şok değilse boşver, migros da fena değil.Napıyonuz gençler
Yine bi a101 çalışanına aşık olduk iyimi
Fark oluyo mu?Şok değilse boşver, migros da fena değil.
Kızı attıracaksınız işten çıkış saatini yada giriş saatini beklemesi lazım ?Abi bak şimdi. Rafa bakma zamanını yakalamaya çalış.
Kasada hiç bir türlü tanışamazsın millet arkanda dikilir tanışmak istersende komik duruma düşersin. ?
Maaş olaraksa hayırFark oluyo mu?
Dershaneler açılıyormuş olley
Benim sana hediye ettiğim bardak mı o ?Ekli dosyayı görüntüle 135168
Bu güzel habere bir bardak vişne suyu akmaz mı
Adminimin hediye ettiği bardakBenim sana hediye ettiğim bardak mı o ?
Ve kıymayıp ona vişne suyu dolduruyosun!?Adminimin hediye ettiği bardak
miniminAdminimin hediye ettiği bardak