Ben direkt yazılan mesaja kızgın atıp raporluyorum,en güzel çözüm bence o,gereksiz mesaj kalabalığı olmuyor en azından.Niye herkes Raporla'yı kullanmak yerine konulara cevap veriyor. Mesela korsan link paylaşımında bu forumda, korsan yasak diyorlar ama böyle yaparak o konular öne çıkıyor. Kimse yine de farkında değil. Bir de raporla kullan dedim hemen gelmiş bana takmış kafayı. Zaten bende bir şey demem kimseye. Sadece raporlarım. Sizde raporlanacak bir şey görürseniz, uyarmak yerine raporlayın.
Amaçları genelde mesaj kasmak oluyor.Niye herkes Raporla'yı kullanmak yerine konulara cevap veriyor. Mesela korsan link paylaşımında bu forumda, korsan yasak diyorlar ama böyle yaparak o konular öne çıkıyor. Kimse yine de farkında değil. Bir de raporla kullan dedim hemen gelmiş bana takmış kafayı. Zaten bende bir şey demem kimseye. Sadece raporlarım. Sizde raporlanacak bir şey görürseniz, uyarmak yerine raporlayın.
Evet bende bunu diyorum işte. Ama bazıları halen yasak diye yazıyorlar. Tekrar diyorum kurallara uygun değilse raporlayıp geçin. Zaten moderatörler falan ilgilenirler.Ben direkt yazılan mesaja kızgın atıp raporluyorum,en güzel çözüm bence o.
Asıl trajikomik olan kısım bu uyarıda bulundukları için forum kurallarını çiğnemiş oluyorlar aslında.Evet bende bunu diyorum işte. Ama bazıları halen yasak diye yazıyorlar. Tekrar diyorum kurallara uygun değilse raporlayıp geçin. Zaten moderatörler falan ilgilenirler.
MSI için neyim var neyim yok satarım, namusmuş, şerefmiş, bunlar önemli değil önemli olan MSI.MSİ fanboyları ; @wpa_supplicant , @Sibraius
@wpa_supplicantIyy MSI
Asus daha güzel ve kaliteli. MSI anakartım 3 yıl sonra gümledi. Asus da 7 yıl kullandım. Asus'dan sonra MSI geçmiştim o patlayınca gene ASUS aldık. Asus Prime B350 Plus. Ryzen 5 1600 ile kullanıyorum.
Bu arada "O patlayınca ASUS aldık" kısmında dediğim MSI patlayınca.
Hayır sıralama,
Rus kızları > MSI > Kore kızları.Hayır sıralama,
MSI> Koreli kızlar> Rus kızlar.
Şekilde olacak.
Latin-Roma kızları > Her diğer ülkedeki kızlardan büyüktür. ?Rus kızları > MSI > Kore kızları.
Pembe İ'ler > ALLLatin-Roma kızları > Her kızdan büyüktür. ?
Belki bir teselli gibi gelebilir bu yazacağım şey ancak o geciken teşekkür, yarın ya da başka bir gün de gelebilir. Beklenti içinde olmak, insanı çoğu kez hayal kırıklığına uğrattır.Emeklerin karşılığını; bi' teşekkür alamayınca üzülüyor insan.
Fakir insan beklenti içinde olmaz mı hep? Belki bi' gün zengin olacağım diye...Beklenti içinde olmak, insanı çoğu kez hayal kırıklığına uğrattır.