tobraki
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 515
SDN Forumda ki hortlatılmış en iyi konu.
25gb civarı dosyanı yek sefere Diske kopyalayınca.Hayırlı olsun. Peki James eşşek ne kadar yazabiliyor ? Merak ettim.
Bu değerleri nereden öğreniliyor ? Yani YT'ya ne yazmam gerek ?25gb civarı dosyanı yek sefere Diske kopyalayınca.
İlk 5 GB kısım - 1.5gb civarı saniye
Sonrakı 5 gb --- 400mb civarı saniye
Sonrakı 3 GB - 300 MB civarı saniye
Videonu sona kadar çekememişler malesef Giderek böyle düşüyor hızı.
20 GB sonuna gelmeden 80mb civarına kadar düşeceğine eminim
Merhaba.Merhabalar.
Merhaba nasılsın.Merhaba.
Raporun vardıya. Şu an raporlarda devre dışı çıkış yap git sen ben hallederim sonraMerhabalar.
İyiyim. Sen nasılsın ?Merhaba nasılsın.
Dosya kopyalanıyor diskin içine büyük boyutta.Bu değerleri nereden öğreniliyor ? Yani YT'ya ne yazmam gerek ?
Eşek Donkey kötü diye biliyorum kanka XD.Dosya kopyalanıyor diskin içine büyük boyutta.
Gerçek yazma değerleri önbellek dolunca belli oluyor. Önbellek doldu mu 80-100mb saniye yazma civarına düşüyor.
Hmm. Benim SSD 1.40'da 50GB'lik bir dosyayı atıyor. Sence değerler nasıl ? (Not olarak ; Pek memnun değilim SSD'den. Önermem.) Kafanı biraz ütüledim amaDosya kopyalanıyor diskin içine büyük boyutta.
Gerçek yazma değerleri önbellek dolunca belli oluyor. Önbellek doldu mu 80-100mb saniye yazma civarına düşüyor.
Eşek olan SSD ai ai der geçer. Ne yazması? ?Hayırlı olsun. Peki James eşşek ne kadar yazabiliyor ? Merak ettim.
James eşşek adamdır. Dolalım arşivi (Ne olur ne olmaz doğrusunu yazmıyorum ) Öve öve bitiremediği fakat ne halt olduğu ortaya çıkan SSD.Eşek olan SSD ai ai der geçer. Ne yazması? ?
Evet james eşittir çöp. Parasını çöpe atmak isteyenler için üretiliyor. ?James eşşek adamdır. Dolalım arşivi (Ne olur ne olmaz doğrusunu yazmıyorum ) Öve öve bitiremediği fakat ne halt olduğu ortaya çıkan SSD.
Sen James eşşek'e laf mı ettin ? Vatan haini (!)Evet james eşittir çöp. Parasını çöpe atmak isteyenlere için üretiliyor. ?
Kardeş bu A 400 modeller 5-10 GB zor dayanıyor Sonra yazma hızını kesiyor 60 MB civarı yazma hızına düşüyor.Hmm. Benim SSD 1.40'da 50GB'lik bir dosyayı atıyor. Sence değerler nasıl ? (Not olarak ; Pek memnun değilim SSD'den. Önermem.) Kafanı biraz ütüledim ama
5.42 saniye olarak nasıl video atılıyor?Kardeş bu A 400 modeller 5-10 GB zor dayanıyor Sonra yazma hızını kesiyor 60 MB civarı yazma hızına düşüyor.
Bak hele. 25 GB dosyanın 5 Gb yazıyor sonra düşüyor hız
Video'ya sağ tıkla. "Geçerli zamana ait video linkini kopya" diye bir seçenek var. O kopyalıyor o zaman ait videoyu.5.42 saniye olarak nasıl video atılıyor?
Evet vatan hainiyim. Kendi kendimi sınır dışı edeceğim.Sen James eşşek'e laf mı ettin ? Vatan haini (!)
Keşke almasaydım dediğim SSD'dir kendisi zaten :/ Bu yorumunla daha da soğudum. Eşşek James bile 80-100'e düşürüyor yahu. Neyse zaten büyük dosyaları HDD'de tutuyorum.Kardeş bu A 400 modeller 5-10 GB zor dayanıyor Sonra yazma hızını kesiyor 60 MB civarı yazma hızına düşüyor.
Bak hele. 25 GB dosyanın 5 Gb yazıyor sonra düşüyor hız
Eşek james yerine bu SSD kat kat daha iyi.Keşke almasaydım dediğim SSD'dir kendisi zaten :/ Bu yorumunla daha da soğudum. Eşşek James bile 80-100'e düşürüyor yahu. Neyse zaten büyük dosyaları HDD'de tutuyorum.
Netac SSD'ler nasıl?Keşke almasaydım dediğim SSD'dir kendisi zaten :/ Bu yorumunla daha da soğudum. Eşşek James bile 80-100'e düşürüyor yahu. Neyse zaten büyük dosyaları HDD'de tutuyorum.
Eşek ne kadar yavaşsa, Eşek James'te (Allah'a şükür) bir o kadar yavaş XD.
Paylaşa basınca Başlat tıkına Kuş bırak sonra linki kopyala.5.42 saniye olarak nasıl video atılıyor?
480GB olanı 80 GB dayana bildi. 100GB render dosyası atıyor disk içine.Netac SSD'ler nasıl?
N530S 500GB , 100GB'lik bir dosya için giriş 420MB , bitiş 410MB ? @_Zaur_ Doğru muyum ?Netac SSD'ler nasıl?
80-90GB civarı dayana bildi. Sonrası Hız kesiyorN530S 500GB , giriş 420MB , bitiş 410MB ? @_Zaur_ Doğru muyum ?Doğruysam iyi , öğrendim demektir
Sonlarda afallamış. Hmm , anladım galiba mantığı. 50GB'da hız kesmedi diyelim. 100GB'lik bir dosyaya bakacağız...80-90GB civarı dayana bildi. Sonrası Hız kesiyor