Günaydın arkadaşlar.
Hayırdır bir sıkıntı mı oldu knk?Tamam bundan sonra kendimi kaptırıp gereksiz mesaj yazmayacağım konulara. Herkes yazınca nedense insanında yazası geliyor. Konu başka yerlere gidiyor.
Zevkli oluyor ama. Neden kilitliyorlar ki konuyu?Tamam bundan sonra kendimi kaptırıp gereksiz mesaj yazmayacağım konulara. Herkes yazınca nedense insanın yazası geliyor. Konu başka yerlere gidiyor. Şaka maka derken konu konu dışı oluyor.
Bu Rüyada cin görmek konu, sonradan başka yerlere gitti de ona dedim. Bir de kilitlendi.Hayırdır bir sıkıntı mı oldu knk?
Zevkli ama konu ile alakasız oluyor. Mesajlar siliniyor veya konu kilitleniyor. Yani mantıklı olan yapılıyor, yalan değil. Mesela sistem toplamada, birisi gelip de, gereksiz bir şaka yaparsa güzel olmaz.Zevkli oluyor ama. Neden kilitliyorlar ki konuyu?
Konu mantıklı değil. Açan kaçıp gitmiş zaten. Geyik yapıyordunuz ne güzel. Okuması gayet zevkliydiBu Rüyada cin görmek konu, sonradan başka yerlere gitti de ona dedim. Bir de kilitlendi.
Zevkli ama konu ile alakasız oluyor. Mesajlar siliniyor veya konu kilitleniyor. Yani mantıklı olan yapılıyor, yalan değil. Mesela sistem toplamada, birisi gelip de, gereksiz bir şaka yaparsa güzel olmaz.
Evet doğru ama burası facebook falan değil. Orada istediği gibi geyik yapar herkes. Moderatörlerde kafalarına göre değil, kurallara göre yapıyorlar her şeyi. Kural olmasa kaos yaşanırdı zaten.Konu mantıklı değil. Açan kaçıp gitmiş zaten. Geyik yapıyordunuz ne güzel. Okuması gayet zevkliydi
Hayırlı olsun.Alırım bir Hayırlı olsun.
Uzun süren araştırmalarım sonucu bu ssd nin diğer 250 gb olanlara göre dahada kaliteli olduğunu gördüm. Vee aldım.
80 gb veriyi durmadan bir defaya yazabiliyor. Diğer markalar tökezliyor 5gb yada 50 gb yazdıktan sonra. Sadece Adata bu 80gb performansı yakalıyor.
Hani önbellek şeysi 80 gb dosya yazımına kadar direniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 132402
Hayırlı olsun.Alırım bir Hayırlı olsun.
Uzun süren araştırmalarım sonucu bu ssd nin diğer 250 gb olanlara göre dahada kaliteli olduğunu gördüm. Vee aldım.
80 gb veriyi durmadan bir defaya yazabiliyor. Diğer markalar tökezliyor 5gb yada 50 gb yazdıktan sonra. Sadece Adata bu 80gb performansı yakalıyor.
Zaur'cum nasılsın. Hayat nasıl gidiyor?. Birkaç tatsız olaylar yaşamışsın haberimiz var.Teşekkürler canlarım ? ? ? ?
Aslında sanki olay yaşamamışım. Hayat kendi yolunda gidiyo.Zaur'cum nasılsın. Hayat nasıl gidiyor?. Birkaç tatsız olaylar yaşamışsın haberimiz var.
Yok ya biri senin resmini alıp editlemiş vs vs. Aslında çok şey yazmıştım oraya Creative çoğunu onaylamadı.Aslında sanki olay yaşamamışım. Hayat kendi yolunda gidiyo.
Ama kız mevzusu açarsam aha ban çekici kafama gelicek. Hazır durumda hani ahshdbaha
Rchive mi öyle yaptı?Yok ya biri senin resmini alıp editlemiş vs vs. Aslında çok şey yazmıştım oraya Creative çoğunu onaylamadı.
Ya abi aslında diyip gülüyordum onla.Yok ya biri senin resmini alıp editlemiş vs vs. Aslında çok şey yazmıştım oraya Creative çoğunu onaylamadı.
Takmana değmez boşver.Ya abi aslında diyip gülüyordum onla.
Resimime noel babası şapkası şopladı bende cevapladım dedim kaldır.
Baktım yarım saat oldu adamdan cevap yok.
Raporla tuşuyla dedim ki ne olur adam kendisi burada değil hiç olmazsa siz kaldırın resimi.
Yani şahsıyla bir sorunum yok. Yine gelse deyip güleriz.
Evet Tolga Çevik harika ve efsane. İzlerken sıkılmadığım birisi ve hep gülerim. Komedi dükkanı daha güzel olmuştu ama. Sonrakiler biraz bozdu.Zeki Mizah yapan insanları izlemenin insanı geliştirdiğini düşünüyorum. Tolga Çevik özellikle.
Hayırlı Olsun abiAlırım bir Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. İyi günler de kullan. Ama içine kötü şeyler depolama. ?Alırım bir Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun. Peki James eşşek ne kadar yazabiliyor ? Merak ettim.Alırım bir Hayırlı olsun.
Bakayım hele.Hayırlı olsun. Peki James eşşek ne kadar yazabiliyor ? Merak ettim.