Patlatayım mı bir donanım önerisi konusuForum çok durgun.
Patlatayım mı bir donanım önerisi konusuForum çok durgun.
Aynen durgun durgun ? Çalkalamak lazım biraz ayran dipe yatmışForum çok durgun.
Dans edelim ve hareketlendirelim forumu. ? Durmayın. Coşun ve eğlenin.Forum çok durgun.
Olur.Patlatayım mı bir donanım önerisi konusu
O değil cevap verebileceğim bir konu bulunmuyor.Dans edelim ve hareketlendirelim forumu. ? Durmayın. Coşun ve eğlenin.
Ekli dosyayı görüntüle 132147
Uykum var uyuyacam sabah patlatırım.
Böyle dans edersem alt komşunun kafasına inerim. ehehheheDans edelim ve hareketlendirelim forumu. ? Durmayın. Coşun ve eğlenin.
Ekli dosyayı görüntüle 132147
Tamam o zaman gereksiz bir konu açalım. Ben Roma'yı tekrar nasıl kurarım diye. ?Olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O değil cevap verebileceğim bir konu bulunmuyor.
Megali İdea?Tamam o zaman gereksiz bir konu açalım. Ben Roma'yı tekrar nasıl kurarım diye. ?
Çünkü ben yokumForum çok durgun.
Hoş geldin.Çünkü ben yokum
Hoş buldum ?Hoş geldin.
Yok yunan munan değil. Onlar boş işler. Ben Latin Roma kuracağım. Öyle hileci yalancılarla işimiz olmaz oğlim. Biz Lat..Latin çocuğuyuz. Akıllı ollun. Aklınızı alırr...riım. ?Megali İdea?
Yok yunan munan değil. Onlar boş işler. Ben Latin Roma kuracağım. Öyle hileci yalancılarla işimiz olmaz oğlim. Biz Lat..Latin çocuğuyuz. Akıllı ollun. Aklınızı alırr...riım. ?
Latin kategorisini severim. Bekle bi tane gizli sekme açayım keyfim yerine gelsinYok yunan munan değil. Onlar boş işler. Ben Latin Roma kuracağım. Öyle hileci yalancılarla işimiz olmaz oğlim. Biz Lat..Latin çocuğuyuz. Akıllı ollun. Aklınızı alırr...riım. ?
Ban biletleri mi The bannedMesaj otomatik birleştirildi:Herkes sen gibi fesat mı
İyi mutlu senÜff ne level kasılır bu-u-u ee yok hayır! nasılsınız?
Ş*****siz ciiin.
Neden bu kadar cevap var diyom bi baktım konu 2007'de açılmışŞ*****siz ciiin.
Aga PS pi es diye okunuyor yani PC demiş annen. Konsol değil evet. 4 tane bilgisayar alacak sana.kankiler * geçen gün * anam dersini çalış sürekli cevap ver sınıf birincisi olursan Pisi 4 alcam dedi * bu gün* oğlum ben sana pisi 4 alcam dedimya konsol olarak değil diyo kedi olarak diyo kedilere alerjim var a*k yoksa konsoldan çok seviyom kedileri