Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,911
Ağbe ğeçen sendeyn aldıydım, geyta beşte onseğiz fepese ğöstertiydi.
Sonraysında mahaleymizdeğki bilğisayar haykır ağbimiz var o değdi ki seğni ğandırmıyşlar.
Ci Ti 210 ne mi böğle birğşey saytmışlart dedi bağna.

Hağkem heyreğtine şiğkayet ediycemğim seğni
KLJSKLalsdkşasdlasd

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Ağbe ğeçen sendeyn aldıydım, geyta beşte onseğiz fepese ğöstertiydi.
Sonraysında mahaleymizdeğki bilğisayar haykır ağbimiz var o değdi ki seğni ğandırmıyşlar.
Ci Ti 210 ne mi böğle birğşey saytmışlart dedi bağna.

Hağkem heyreğtine şiğkayet ediycemğim seğni
Yok biz de sorunlu mal yok. Asla olmaz. Sen ayarları ayarlarken, yanlış bir şeyler yapmışsındır. Biz asla satmayız. Marka bir mağazayız. Roma Reisin Teknoloji Mağazaları adı üstünde. Roma geçince, kalite vardır. O mahalle bilgisayarcısı akıllı olsun. Yoksa Caligulaya bedavaya biletle uçururuz. Sonra mızrak ile kötü şeyler yapar Caligula.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,911
Yok biz de sorunlu mal yok. Asla olmaz. Sena ayarları ayarlarken, yanlış bir şeyler yapmışsındır. Biz asla satmayız. Marka bir mağazayız. Roma Reisin Teknoloji Mağazaları adı üstünde. Roma geçince, kalite vardır. O mahalle bilgisayarcısı akıllı olsun. Yoksa Caligulaya bedavaya biletle uçururuz. Sonra mızrak ile kötü şeyler yapar Caligula.
uLtRa dA cEsEgO aÇıyoRmU aBi

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
Yok biz de sorunlu mal yok. Asla olmaz. Sen ayarları ayarlarken, yanlış bir şeyler yapmışsındır. Biz asla satmayız. Marka bir mağazayız. Roma Reisin Teknoloji Mağazaları adı üstünde. Roma geçince, kalite vardır. O mahalle bilgisayarcısı akıllı olsun. Yoksa Caligulaya bedavaya biletle uçururuz. Sonra mızrak ile kötü şeyler yapar Caligula.
Banağ paraymı iyağde eytmeyğsen ahırdaydı öküyzü seğnin düğkanınıyn içiğne süreyrim.

Öküyzüm tüm mallaryğını tepikleyriyle eğzip çöp yapağr yohsa

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Bir dakika... reklam yapmışım. Roma Reisin Teknoloji Mağazaları diye. Kendi kendimi raporluyorum. Size iyi RTX 3090'lı ve ışıklı mışıklı geceler. ?
Kendi kendini raporlayan reklamcı diye tarihe geçerim, SDN Forum tarihinde demek istedim. ?
af.JPG

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,911

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,432
Elveda sizi hiç unutmayacağım. Sonsuza dek aklımda kalacaksınız. ? Unuttum gitti bile. Her neyse hayat devam ediyor. Başka yerlerde reklam yapacağım. ??
Doylandırığyçı ağbi baybam beğni eviymiğze bırağmıycah
Parayğımı geğri veyr sonrya giğt

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Doylandırığyçı ağbi baybam beğni eviymiğze bırağmıycah
Parayğımı geğri veyr sonrya giğt
Artık çok geç raporladım bile. ? Bir kaç dakika sonra, banlarlar. Bunun için yapılacak bir şey yok. ? Aman boş ver. Para benim aldım ve kaçtım ve de gittim. Zor bulursun. ?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Ben kendime sponsor bulamıyom gitdin adama sponsor oldun
Sana sponsor oldum dedim derken, sana destek oldum demek istedim. Mecazi bir şey dedim diyebiliriz. Ya da şakasına sponsor oldum dedim. Hakaretin büyüğü küçüğü ya da şakası olmaz. Ben raporlarım. Yani Zaur seni raporlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...