- Reaksiyon puanı
- 12,464
@NESDelisi vardı. O belki yardım eder sana.Pixel art cizen ya da animasyon yapan var midir sdn'de acaba. Ya da piksel oyun gelistirmis, gelistirilmesinde calismis biri.
@NESDelisi vardı. O belki yardım eder sana.Pixel art cizen ya da animasyon yapan var midir sdn'de acaba. Ya da piksel oyun gelistirmis, gelistirilmesinde calismis biri.
Pinterest bence ondan iyiArkadaşlar en iyi paylaşım sitesi instagramdır milyonlarca fotoğraf adeta fotoğraf kütüphanesi gibi içinde kayboluyorum
En iyi araba üreticisi ww dir kendileri mercedesten bile büyüktür dünyanın en iyisidir inanmazsan yönettiği markalara bak
Pinterest te güzel olabilir ancak türkiyede fazla kullanılmıyor bir de nasıl youtube videonun kralı ise instagramda resimin kralıdır o netlik muhteşem tabi wonderfulll her etikete milyonlarca resim müthişşşPinterest bence ondan iyi
Sandalye ayağı kırılmıştır.Düştüm.
Aslında işıksız kasaları daha çok severim. ? Sanki siyah Nissan gtrDüştüm.
Işıklı daha güzel. Işıl ışıl mis.
Işıklı daha karizmatik oluyor ?
AynenIşıklı daha karizmatik oluyor ?
Kasa değil yaa.Işıklı daha karizmatik oluyor ?
Işık eksik. Ver kasayı da ekleyim.
İşık bu kasanın ciddiyyetini bozar. Böyle daha karizma.Işık eksik. Ver kasayı da ekleyim.![]()
Işık daha iyiiii. Ver abeyİşık bu kasanın ciddiyyetini bozar. Böyle daha karizma.
Kendi kasanın resimin at bakiyim nasıl heleIşık daha iyiiii. Ver abey
Ifff uffff yandı buralar
Telefon yok abeKendi kasanın resimin at bakiyim nasıl hele
Arcıbili olmasa oyun oynatmaz bu. Arcıbi şart.
aBe ArCiBi vArMıArcıbili olmasa oyun oynatmaz bu. Arcıbi şart.
Kaç kilo olsun abicim ?aBe ArCiBi vArMı
dOksAn DoKuZ abiĞKaç kilo olsun abicim ?
krdşjm bendje varsşdOksAn DoKuZ abiĞ
Ağbe ğeçen sendeyn aldıydım, geyta beşte onseğiz fepese ğöstertiydi.Gel gel ışıklı mışıklı RTX 3090'lar yeni geldi. Taze taze RTX 3090'ların hepsi. Evinizi aydınlatır. Rengarenk ışıklar ile geceler harika geçer. ? Gel gel yeni geldi RTX 3090'lar. Işıklı mışıklı. Lambalar yerine ekran kartını çalıştırırsınız ve elektrik parası daha fazla gelsin yine de boş verin. Gelin verin boşuna parayı. Daha çok artacak dolar ve vergiler ile fiyatı yine de gel al. Başka bir şeyin olmasın ama bir RTX 3090 olsun. Her eve lazım. ?