Kaan_M
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,891
Tek üzüldüğünüz şey bu olsun hocamForumda günlük mesaj sayım çok düştü.
Keşke öyle olsaydı.Tek üzüldüğünüz şey bu olsun hocam
Aynen öyle. Belki okulda 3-5 kişi görsem, eski halime dönerim.9.sınıfım ve uzaktan eğitim yüzünden bu dönem beterin beteri
:,(Aynen öyle. Belki okulda 3-5 kişi görsem, eski halime dönerim.
çünkü uykum geldiYoruldum
İsmini benden mi esinlendin?Merhaba arkadaşlar
Daha çok Latince isimlerden esinlenmiş bence. Mesela Roma İmparatoru Tiberius gibi. İlla ki sonunda, "ius" ya da sadece "us" oluyor. Bunlar sonra Bizans döneminde "u"lar "o" olmuştu. Mesela Justinianus I, Justinianos II gibi. Ya da Theodosius I ve Theodosios III.İsmini benden mi esinlendin?
Bu listenin bide Cahil versiyonun yapsana abi nolur? ehehehhehecanım sıkıldı,aklıma geldi.
1-Bilgili olmak nedir.
Kitaplardan,hocalardan okursunuz ,öğrenirsiniz,bilgili olursunuz
2-Tecrübe nedir.
Konu hakkında bilginiz vardır,ama hiç sorun yaşamamış,arıza görmemiş,başınıza dert sorun açmamıştır.Bilginizle bunları kullanırsınız.
Amma sonra zaman içinde arızalar ,sorunlar çıkmaya başlar,onları düzeltmek,yapmak isterken,bu başınızdan dolayı geçen sorun,sıkıntılardan elde ettiğiniz kazanım sizin için tecrübedir.
3-Düşünme,insiyatif,karar verme,risk alma
Yukarıda olan sorunlar sırasında ne yapacağınıza,nasıl yapacağınıza dair vermiş olduğunuz kararlar,konu hakkında çekinmeden harekete geçmeniz ,risk almanızdır.buda sizin 2.maddede yaşadıklarınız sonucu oluşur,size kişilik kazandırır.
1.maddeyi size herkes öğretir,öğrenirsiniz,
2-3 madde olmadan 1.madde yarım sayfası eksik kitap gibidir.
bu 3 maddeyi kazandığınızda olgun yaşa gelmiş olursunuz,buda 30 yaş üstüne denk gelir.
2.3 maddeler kitaplarda yazmaz,size de kimse öğretmez,yaşayıp öğrenirsiniz
sanırım bu yeterli olurBu listenin bide Cahil versiyonun yapsana abi nolur? ehehehhehe
ilk hesabını niye açtırmıyorsun da ikinciyi açıyorsun oda farklı bir konusanırım ban yicem
Banlandıktan sonra, banın tadı nasıl söyler misiniz, mr.marul ya da marul bey?sanırım ban yicem
İlk hesabı kendim banlattım ders çalışmak için ama haftada 1-2 girmeden zarar olmaz dedim. Ban geri açılabiliyor mu?ilk hesabını niye açtırmıyorsun da ikinciyi açıyorsun oda farklı bir konu
Açılabiliyor.İlk hesabı kendim banlattım ders çalışmak için ama haftada 1-2 girmeden zarar olmaz dedim. Ban geri açılabiliyor mu?
ilk hesabına geç bunu kapatıyorum.İlk hesabı kendim banlattım ders çalışmak için ama haftada 1-2 girmeden zarar olmaz dedim. Ban geri açılabiliyor mu?