Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,703
Rabbim şu canı alsın istiyorum ama yok almıyor yaşadıkçada acı üzüntü çekiyorum, daha ne kadar dayanırım bilmiyorum ??
Eyy Allahım yaşamak isteyen herkes öldü, şu ölmek isteyen kulunu daha fazla bu dünyada tutma ?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Rabbim şu canı alsın istiyorum ama yok almıyor yaşadıkçada acı üzüntü çekiyorum, daha ne kadar dayanırım bilmiyorum ??
Eyy Allahım yaşamak isteyen herkes öldü, şu ölmek isteyen kulunu daha fazla bu dünyada tutma ?
Hocam neden böyle bir düşünceye düştünüz? Geçmiş olsun.

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,911
Sorun laptobu açıyorsun 5 sn tek bir satırda gözüküyor başka da gözükmüyor yaptirmasamda iade de kabul etmesem ne olur sizce en fazla
Şikayet edebilir. Dolandırıcılıktan. Siz en iyisi yaptırın. Eğer fazla tutarsa ve Laptobu sattığınız fiyatı aşıyorsa kredi çekip iade edin.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,077
Aaaaaaaaaaaâaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reaksiyon puanı
6,381
6. sınıftan çalış diye baskı yapılmaz bence. Ben 8. sınıfım, 6. sınıfta zamanımı boşuna harcamışım. Keşke 8. sınıf konularına o zaman çalışmaya başlasaymışım diyorum.

Bence kesinlikle 6. sınıfta ders çalış diye baskı yapılmaz. Hadi 8. sınıfı konularına çalıştırılsa anlarım çünkü inanılmaz mantıklı ve gerekli bir şey bence ama 6. sınıfta 6. sınıf konuları ile LGS'ye çalıştırmak bence kesinlikle yanlış. Zaten sadece 8. sınıf çıkıyor.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
hocanın dersi ne zaman bitireceği

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,575
Bende haftalık tüm dersleri dün sabahtan akşama kadar işledik sanıyordum. Bu günde ani kararla hoca ders yapıyor :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Siz siz olun asla birisinin oynadığı oyuna laf etmeyin. Türkiye'de fiyatı fazla olsa bile alır ve de ölümüne savunma yapar. 250 TL oyuna vermek gereksiz deyince, hemen bu düşüncede olursak, o zaman elektronik eşya da almazmışız. Ne alaka benim dediğimle?
500-700 TL olsa bile alırlar. Artık o firmanın, fanı ve de kölesi olmuşlardır.
Almak zorunlu değil. Ama işte insanlar aldığı için, oyun veya elektronik bir şeyi hemen bende var diye havaya girip, savunuyorlar.
Yani hiç tartışmayın ve de cevap yazmayın o insanlara. Yoksa uzadıkça uzar.
Ben mesela 4-5 ay önce bilgisayar aldım. Ama pişmanım. Dolar 7lerdeyken, neden aldım ki. Almasam almazdım. Eski bilgisayarım da yetiyordu. Ama işte bazı insanlar gereksiz yere bir şey almaya çalışıyor.
Şu cyberpunk2077 gibi oyunları da oynayacağım diye kendinizi, gereksiz yere zorlayıp, bilgisayar almayın. Oynamayınca bir şey kaybetmiş olmazsınız.
Bu Masaüstü - 600 tl kasanın özellikleri konudaki bütçe ile nasıl bilgisayar alacak? ? İnsan üzülmeden duramıyor. ?
Amerika da ucuzken, burada ben bir daha gerekmeyen bir şey almam. Tabii ki herkesin fikrine saygı duyarım. Bu benim fikrimdi.

Son düzenleme:

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Tarayıcıyı açtım, yanlışlıkla foruma girdim. Çıkış yapmamışım galiba.
Görüşürüz. :)

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,255
En iyi bildiğim nedir diye kendime sordum,aklıma tek gelen,aslında
Hiç bir şey bilmediğim oldu.

Mehmet_Emir

Doçent
Reaksiyon puanı
1,179
Çoğu konu internetten çok minik bir araştırma ile bulunabilecek şeyler ve bu tip konu açanlar bu tip konuları açmaya alışıyor bu yüzden hep bu tip konu açıyorlar bu yaptıkları sayesinde kaliteli konu bulmak zorlaşıyor bu yüzden üyeler buradan soğuyor

Son düzenleme:

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Dolar düştü Vatan Bilgisayar'da fiyatları düşürdüler ama, sonra yine 100-120 TL falan fiyatı arttırdılar. Dolar 7,64'den 7,57'e düştü. Fiyatları az düşürdüler.
Yani demek istediğim, Vatan Bilgisayar'dan alınmaz bir şeyler. Tabii ki orada uygun olursa fiyatı o başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...