- Reaksiyon puanı
- 1,242
Gittiğimiz Yol Yol değiL...
Cebrisel harbi zor8.sınıfta Özdeşlikler ve Cebirsel İfadeler kadar beni kanser eden bir konu yok
AbbboooovBugün kasa yan düştü
Ama birşey olmadı allah tanAbbboooov
Heh iyi.Ama birşey olmadı allah tan
Konu açmadın ?Ama birşey olmadı allah tan
Çalışıyorum hocam pcKonu açmadın ?
NedenAnneme kızdım gene
AbooooLaptop sattım adam iade istiyor ben parayı yedim bozuk diyor napcam şimdi ben sorunda ölü noktaymis evimide biliyor
Dedim ki anne sınavlarım olmayacak 1. Sınavları olduk biz ben salarım dersleri çalış dedi öğreneceksin lgs de karşına çıkacak falan filan bende dedim ki 7 dide çalışmaya başlıcam falan dedi ki hadi saldın ne ... yicen dedi lgsde lgs başlıcam ben bunun lgs sine valla ağır sövücem birgün
Bildirimleri okundu olarak işaretleYa neden sürekli bildirimlerim 31 olarak geliyor?!
LGS bu. Kaçıncı sınıfsın ben 6Dedim ki anne sınavlarım olmayacak 1. Sınavları olduk biz ben salarım dersleri çalış dedi öğreneceksin lgs de karşına çıkacak falan filan bende dedim ki 7 dide çalışmaya başlıcam falan dedi ki hadi saldın ne ... yicen dedi lgsde lgs başlıcam ben bunun lgs sine valla ağır sövücem birgün
Heh düzeldi 30 olarak geliyor artık.Bildirimleri okundu olarak işaretle
Knk napayim ben şimdi 1000 lira yaptırırsın yada iade diyorAboooo
Yaptır benceKnk napayim ben şimdi 1000 lira yaptırırsın yada iade diyor
Bende 6LGS bu. Kaçıncı sınıfsın ben 6
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heh düzeldi 30 olarak geliyor artık.
Sınavlar olmayacak diye çalışmaman kötü olur büyüklerimin bir sözü vardı Çöpcü de olsan kültürlü ol.Dedim ki anne sınavlarım olmayacak 1. Sınavları olduk biz ben salarım dersleri çalış dedi öğreneceksin lgs de karşına çıkacak falan filan bende dedim ki 7 dide çalışmaya başlıcam falan dedi ki hadi saldın ne ... yicen dedi lgsde lgs başlıcam ben bunun lgs sine valla ağır sövücem birgün
AynenYaptır bence
Hocam 1 ay çalışmayacam valöa ne derse desinSınavlar olmayacak diye çalışmaman kötü olur büyüklerimin bir sözü vardı Çöpcü de olsan kültürlü ol.