- Reaksiyon puanı
- 2,077
Bugün ne yapsam elimde patlıyor.Hadi bakalım hayırlısı.Çabuk öfkelenmemeliyim.Kavgacı kişilik kötü bir özellik Bıktımmmmm.
Gün içerisinde tüm işlerim sürekli olarak aksi gitti, ancak devamlı pozitif oldum. Eve geldiğimde çünkü beni bir ailem bekliyordu, negatif görünmektense tamamen pozitif olarak odaklandım. Deneyin..Bugün ne yapsam elimde patlıyor.Hadi bakalım hayırlısı.Çabuk öfkelenmemeliyim.Kavgacı kişilik kötü bir özellik Bıktımmmmm.
Tebrik ediyorum.Ben hep negatifim.Evden çıksam biraz pozitif olsam iyi olacak.Haklısınız zaman üzülüp sıkılmaya değmeyecek kadar kıymetli.Gün içerisinde tüm işlerim sürekli olarak aksi gitti, ancak devamlı pozitif oldum. Eve geldiğimde çünkü beni bir ailem bekliyordu, negatif görünmektense tamamen pozitif olarak odaklandım. Deneyin..
İşte en önemlisi budur. Hele ki şu devirde..zaman üzülüp sıkılmaya değmeyecek kadar kıymetli.
Her kim ise mekanı cennet olsun inşallah. Başınız sağ olsun.Beni de, kardeşimi de çok severdi.
Mekanı cennet olsun.
Google şu sonuçları buldu: --)Siz siz olun, asla İntel bilgisayarın içinde - AMD savaşlarına bulaşmayın. Çünkü sonu gelmiyor. Klavyesi ile sinirlenerek ve de ölümüne savunarak, tartışmayı uzatıyorlar.
Neredeyse 10 yıllık, çok sevdiğim arkadaşımın yakın bir akrabası. Çok sağolun.Her kim ise mekanı cennet olsun inşallah. Başınız sağ olsun.
Başınız sağ olsun.Neredeyse 10 yıllık, çok sevdiğim arkadaşımın yakın bir akrabası. Çok sağolun.
İmkansız bence hocam.Şimdi yatsam 08.30'ta kalkabilir miyim? Geçen haftalarda yine bu saatlerden 08.30'a kadar uyumaya çalıştım, alarm da kurdum duymamışım. Uyandığımda saat neredeyse 09.30'du.
Uyuma :/Şimdi yatsam 08.30'ta kalkabilir miyim? Geçen haftalarda yine bu saatlerden 08.30'a kadar uyumaya çalıştım, alarm da kurdum duymamışım. Uyandığımda saat neredeyse 09.30'du.
İnsanların dertleri bitmiyo buraya yazıyorlar ondan uzadı konuBu konu çoooooooooook uzadı. yazanlar artık sdnyi bırakmıştır
aga ben ironiliye geldim de diğerini görmedim2 gündür pcdeki sıkıntıyı buraya yazmama rağmen cevap alamadım
Ama dün forumdaki gösterişcinin birini iğnelemek için açtığım başlığa süper moderatör bile geldi
Pcdeki sorun devam ediyo ve saçma konuya gelen insanlardan hiçbiri eski konumdaki soruna yardım bile etmedi
kanka süper mod gelip konuyu kapadı zaten diğerini kimse görmedi gören de yardım etmediaga ben ironiliye geldim de diğerini görmedim
konuyu anlatmama rağmen ironiyi anlamayıp çocukluk dedi xdaga ben ironiliye geldim de diğerini görmedim