- Reaksiyon puanı
- 13,063
Bence boş mesajtan ziyade anlamlı mesajların olması daha önemli.imkansız o herşeye atlamam gerek.
@OzkanK. Adamın banlanmasına sebeb oldun yaNe diyeyim gözümden kaçmıştı. Göz önüne çıkardın.
Ayb adamı niye banlatıyon xdMasumhane bir soru gibi gelmişti banaReklam mıymış. Tıklayıp bakmadım bile linke.
Her şey çok pahalılaştı.borcum var monitörüm bozuk monitörler çok pahalı çok kararsızım![]()
Eğer siyah kolaysa pekmez gibi oluyor.asit olmayınca da şerbet gibi oluyo buz gibi olacak açtığın zaman fısssss edecek doldururken lıkır lıkır edecek sonra taşan köpüğü hüpletecen yoksa ne anlamı kalır
Siyah kola değilse ne oluyor?Eğer siyah kolaysa pekmez gibi oluyor.
hiç bir fikrim yokSiyah kola değilse ne oluyor?
Nasılsın kardeşim keyifler nasılhiç bir fikrim yok![]()
Buradan yemek mi gönderelim xdAcıktım doyurcak var mı bu garibi?
Kara delik kapattırıcı varsa daha iyi olur evdeki erzakların hepsinin canına okudum çünküBuradan yemek mi gönderelim xd
Hemen kardeşim xdKara delik kapattırıcı varsa daha iyi olur evdeki erzakların hepsinin canına okudum çünkü
Ordan doktor kız ayarla bana.Teşekkür ederim üst kata yerleştik abimle 2 hafta orda kalıcam.
Yaw hastayım diyom sen kız ayarla diyonOrdan doktor kız ayarla bana.
Bak ben hastaydım ne demiştin? Ustabaşı helvacı olurum demiştin.Yaw hastayım diyom sen kız ayarla diyon
Waüağpa
Aaaa aynı sebepten burda bulda buldum kendimi aman aman nereye geldikGünaydınlar günlük boşumu yapmaya geldim.
Ölünce rahibeleri ayarlarım sanaBak ben hastaydım ne demiştin? Ustabaşı helvacı olurum demiştin.
Ama ben helvacı olmayı sevmem. Helva yemeyi severim. Ölde helvandan yiyelim hiç olmazsa. Zaten doktor kız ayarlayamıyon bi işe yaramıyon.