consifedar
Doçent
Anladım tekrardan geçmiş olsunTeşekkür ederim üst kata yerleştik abimle 2 hafta orda kalıcam.
Anladım tekrardan geçmiş olsunTeşekkür ederim üst kata yerleştik abimle 2 hafta orda kalıcam.
Teşekkür ederim üst kata yerleştik abimle 2 hafta orda kalıcam.
Cihanbeyli deyim selçuklu da olsam söylerdim ?Bir şey lazımsa adres bırak özelden geleyim.
Hadi be Selçuklu'da olsan direkt gelirdim.Cihanbeyli deyim selçuklu da olsam söylerdim ?
Biliyorum gelirdin ?Hadi be Selçuklu'da olsan direkt gelirdim.![]()
Eski güzel günler
hep iyi şarkılar mı paylaşak
Aşk bnimlee eğeğeğeeEski güzel günler![]()
Meslek sırrı. Herkese yapamam ?Heykır abi banada yaparmısın
Çünkü şarkıda sadece "EĞEĞEĞEĞEĞEĞEĞ" Diyor.eğeğeğe yazınca bu şarkı çıkıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 126018
Usta dinleyici nasıl fark ettin bunuMeslek sırrı. Herkese yapamam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü şarkıda sadece "EĞEĞEĞEĞEĞEĞEĞ" Diyor.
Geçen sene yaptığım proje ödevi için 2 hafta uğraştım korona çıktı ödev boşa gittiAklıma 8 sene önce yaptığım Dönem Ödevi geldi.
Herkes farkedemez.Usta dinleyici nasıl fark ettin bunu
Şarkıda anlamadığınız yerleri söyleyin çevireyim ustası oldum şarkının dinleye dinleyeHerkes farkedemez.![]()
Bu reisin müzikleri iyidirŞarkıda anlamadığınız yerleri söyleyin çevireyim ustası oldum şarkının dinleye dinleye
Bu şarkısı çok iyi ama ara ara dinlerim![]()
tam temizlik müziğiBu reisin müzikleri iyidir![]()
Kafa dağıtmalık müzik.tam temizlik müziği![]()
bağımlılık yapıyor bi süre sonra evde eğeğeeğ diye geziyorumKafa dağıtmalık müzik.![]()
O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoa
Bu konu kapatılır mı ya günlük boşumu burd yapıyorumaga 13 yıl olmuş kapatın konuyu![]()
Ben de günlük boşumu yapmazsam işim rast gitmiyor.Bu konu kapatılır mı ya günlük boşumu burd yapıyorum
Bunlar da güzel şarkılardır.geçmiş olsun benim başım ağrısada bu çalar:
bunlarla uyurum sabah geçmiş olur ağrı kesici kullanmıyorum...
Halo On Fire çalıyor şuan telefonu bluetooth ile Lenovo-IdeaPad-S145-15AST'ye bağladım 2.1'de Lenovo-IdeaPad-S145-15AST'taktım öyle çalıyor ses iki kat arttı Linux Mint ile 10 yapmadı bunu .Bunlar da güzel şarkılardır.
imkansız o herşeye atlamam gerek.@ConfickerBelasi Ordinaryus rütbesine ulaşma hedefiniz var mı ?
Allah (C.C.) nazardan,kem gözlerden ve şom ağızlardan korusun.