Her yerde toxic kitle olur kardeşim. Onlara yapacak bir şey yok. Ben bu adamı 20 senedir dinliyorumkitlesi kötü diye yaptığı müziğj eleştiriyorlar.
garip geliyor.
tamam eski şarkıları daha güzeldi ama..

Her yerde toxic kitle olur kardeşim. Onlara yapacak bir şey yok. Ben bu adamı 20 senedir dinliyorumkitlesi kötü diye yaptığı müziğj eleştiriyorlar.
garip geliyor.
tamam eski şarkıları daha güzeldi ama..
Kesinlikle, onlar gitsin pop dinlesin.neyse, rap candır.
Hip Hop candır yeaahhh babyneyse, rap candır.
Zaur bebeğim sen ne dinliyorsun?Hip Hop candır yeaahhh baby
Ryan Banks feat. Asia.kays - Ratchet feat Asia.kays ? ? ? ? ? ?Zaur bebeğim sen ne dinliyorsun?
Yabancı müzik dinleme. Türkçe müzik dinleRyan Banks feat. Asia.kays - Ratchet feat Asia.kays ? ? ? ? ? ?
Hangi markaya?neredeyse tapacaklar şu markaya
Aldım yiyeceğimi başlıyorum Yüzüklerin Efendisi Extended'a hadi Bismillah
Aldım kuru fasulye pilav ımı başlıyorum Elreann ın son yayınını izlemeyeAldım yiyeceğimi başlıyorum Yüzüklerin Efendisi Extended'a hadi Bismillah
Türkçe rock candır
Metal müzik Metallica ve Lou Reed candır canlardır...
Metal müzik Metallica ve Lou Reed candır canlardır...
Alternatif rock candır can?Türkçe rock candır![]()
Koşmuş koşacağı kadar nefes alsın garibim birazKonuya bak rekora koşuyor.
metallica hiç sevmem lep zeppelin candır.
seni sevmem demedim ki metallica sevmiyom ??
Led Zeppelin de var listemde...
Metallica sevilmez mi? şuan bile Metallica çalıyor...seni sevmem demedim ki metallica sevmiyom ??
Efsane müziktir.Metallica sevilmez mi? şuan bile Metallica çalıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 125903
Buyur hocam çalma listemi paylaşayım bari, 700'e yakın rock,metal,blues şarkısı var.Metallica sevilmez mi? şuan bile Metallica çalıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 125903
şş hacı çaktırmadan sil Profesör'ü değiştirmeyi unutmuşsun biri fark etmeden sil hemenForumu üstün hack tekniklerimle hackledim ?Ekli dosyayı görüntüle 125951
O Forumun bugu ?şş hacı çaktırmadan sil Profesör'ü değiştirmeyi unutmuşsun biri fark etmeden sil hemen