- Reaksiyon puanı
- 6,876
Bu ne be çöp mü layık görüyon bana@BMW_M4 Hitler'in hediyesi olan tankı getirdim hanım ağam.Ekli dosyayı görüntüle 125597
Bu ne be çöp mü layık görüyon bana@BMW_M4 Hitler'in hediyesi olan tankı getirdim hanım ağam.Ekli dosyayı görüntüle 125597
Şaka yaptım hanım ağam.Bu ne be çöp mü layık görüyon bana
Şimdi oldu evet şimdi biz nereye gidiyorduk ?Şaka yaptım hanım ağam.Ekli dosyayı görüntüle 125598
Tımarhaneye.Şimdi oldu evet şimdi biz nereye gidiyorduk ?
Kimi kurtaracazTımarhaneye.
Biz gideceğiz.Kimi kurtaracaz
?Biz gideceğiz.
Yaklaşıyoruz...
?Yaklaşıyoruz...
Bende New Game (anime) izlemiştim ve oyun yapmaya daha çok sevmeme sebep olmuştu.Hekimoğlu izleyip kendimi yanındaki asistanlar gibi hissetmemin zamanı geldi.
İyi akşamlar ama PP'ni görünce aklıma Ricardo Milos geldi?İyi akşamlar.
çok ayıppİyi akşamlar ama PP'ni görünce aklıma Ricardo Milos geldi?
tamam abi birdaha random atmam@Emre Nas seni her gördükce burada aklıma NAS depolama geliyor
İnsan sevdiğinde hayata bağlanırmış, Mesela yaşam gücü yükselince hep sanatsal birşeyler üretmeye çalışırım yani içimde kıpırdayan sevgi enerjisi bana bir şeyleri yaptırıyor.?? O nasıl bir sitemdir yahu geçmiş olsun bu arada covid mi?
Herkes delirdi. Delirmeyen kalmadı.Tımarhanede sıradan bir gün...
Ekli dosyayı görüntüle 125656
Ama şuanki ruh halim, sanki beni Sapanla uzaya fırlatmışlar büyük bir boşluktayım ?Tabi ki insan sevince herşeyi daha güzel yapar, hayata sıkıca sarılır,etrafa neşe saçar
Konuşmak rahatlatır mı?yazmak beni rahatlatmaz
Beni çoğu zamanlarda rahatlatır.Konuşmak rahatlatır mı?
O zaman bir ara seninle konuşalımBeni çoğu zamanlarda rahatlatır.
Ne konuştuğuma bağlı. Bahçemizde Bağırarak Sağlam küfür edersem çok rahatlarım ?Konuşmak rahatlatır mı?