- Reaksiyon puanı
- 10,567
Klasik türk kızı değil mi aga bu ? ?Ekli dosyayı görüntüle 125388
Nası sizce numarasını alayım diyorum alayım mı?
Klasik türk kızı değil mi aga bu ? ?Ekli dosyayı görüntüle 125388
Nası sizce numarasını alayım diyorum alayım mı?
Senin kız isteme işi yatarsa bunu deneyelim bariKlasik türk kızı değil mi aga bu ? ?
Biz ayrımcılığa ve statü farkına karşıyız lütfenTam doğrusunu yazıyordum ki rütbe gözüme çarptı ?
Dedim bari ayranım döküldü diğeri olmasın ?
İkisindende beklenen performans ortada al birini vur ötekine ?Senin kız isteme işi yatarsa bunu deneyelim bari![]()
Böyle düşününcede size üzüldüm ve yine statü farkı oluşmuş oldu. Hiç tatile çıkmıyorsunuz gelin bi seferlik bende hepinizi uçurayım ?Biz ayrımcılığa ve statü farkına karşıyız lütfenArada tatil yapmak herkese iyi gelir hem
![]()
Tatile de tek gidilmiyor biliyor musunİkisindende beklenen performans ortada al birini vur ötekine ?
Böyle düşününcede size üzüldüm ve yine statü farkı oluşmuş oldu. Hiç tatile çıkmıyorsunuz gelin bi seferlik bende hepinizi uçurayım ?
Ben daha hiç tatil yapmadım. Deneyimli birilerini alalım yanımıza ?Tatile de tek gidilmiyor biliyor musunKafa dengi 2-3 kişi daha lazım.
Zauru da alırsınızTatile de tek gidilmiyor biliyor musunKafa dengi 2-3 kişi daha lazım.
Pattes sende gelmeye niyetlisin gibi ?Zauru da alırsınız
Yo yo araba beni tutarPattes sende gelmeye niyetlisin gibi ?
Arabada ne biz fakir miyiz ? Uçarak gidiyoruz ?Yo yo araba beni tutar
Hostlar yakışıklıysa gelirimArabada ne biz fakir miyiz ? Uçarak gidiyoruz ?
Yıl olmuş 2020 uçmak ne ya ? Işınlanmayı mı bulsak ?Arabada ne biz fakir miyiz ? Uçarak gidiyoruz ?
Önce uçak sonra gemi ile Bora Bora adalarına geçecektik sen bilirsinYo yo araba beni tutar
Aramızda yaşlılar var hücreleri geri toplaması zor olur ?Yıl olmuş 2020 uçmak ne ya ? Işınlanmayı mı bulsak ?![]()
Bizim ekmeğimize taş koycaksan gelme ?Hostlar yakışıklıysa gelirim
Arkadaki gemi benim diyorum. Nereden alayım sizi?Arabada ne biz fakir miyiz ? Uçarak gidiyoruz ?
Ne ya hep kendinizi düşünüyorsunuz ben de geleceğe yatırım yapıyorum ben de belki aşık olmak istiyomAramızda yaşlılar var hücreleri geri toplaması zor olur ?
Bizim ekmeğimize taş koycaksan gelme ?
Uzaklara gideceksek silivride ufak bi işim var ordan alıver ?Arkadaki gemi benim diyorum. Nereden alayım sizi?
Yolun açık olsun diyelimNe ya hep kendinizi düşünüyorsunuz ben de geleceğe yatırım yapıyorum ben de belki aşık olmak istiyom
Reşit değilsin sonra bizim başımızı belaya sokacaksın ?Ne ya hep kendinizi düşünüyorsunuz ben de geleceğe yatırım yapıyorum ben de belki aşık olmak istiyom
Sen o işi bana bırak ?Reşit değilsin sonra bizim başımızı belaya sokacaksın ?
Tosuncuk meselesi gibi diyorsan Bora Bora yerine Arjantin'e falan da gideriz sıkıntı değilReşit değilsin sonra bizim başımızı belaya sokacaksın ?
Izin belgenle gel sonra bizi ugrastirma madem ??Sen o işi bana bırak ?
Yok yok kimsenin ineginde gözüm yok ama icimi döküp temiz bir sayfa acmak isterim ?Tosuncuk meselesi gibi diyorsan Bora Bora yerine Arjantin'e falan da gideriz sıkıntı değil![]()
Icimizdeki kotulukleri saliyoruz saliyoruz ve ona ulasiyoruz.
Malibu düşünüyoruzOlaylar kaçırdım sanırım. 5 dakka yanlız bırakmak olmuyo sizide.
Tatile gidemem abi üşütmüşüm ateşim var Vibrasyondayım. Sıcak bi yerlere gidesim var eğer öyle bi yer varsa.
Mal ile başlayan yer olmasın. Nerde abidik gubidik şeyler varsa beni mi bulur?Malibu düşünüyoruz
Maldivler?Mal ile başlayan yer olmasın. Nerde abidik gubidik şeyler varsa beni mi bulur?
Mangal ile beni kandıracağını mı sandın?Maldivler?
Serengeti stepleri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi tane öküz yakalariz mangal yapariz
Şu ermeni kebapları daha lezzetli. Ben avlayıp, yemiştim Belisarius ile birlikte. ? Gidip avlasana. Zaten Azerbaycan'ın batısın da yaşıyorlar, doğal ortamlarında. ?Mangal ile beni kandıracağını mı sandın?
Canı kesip kebap ederiz. Ayı kebapı daha lezzetli oluyormuş.