- Reaksiyon puanı
- 13,042
7 aydır telefon bakıyor olmak çok kötü. İnş perşembe günü alacağım Allah'ın izniyle.
Umarım, bu arada kararınızdan caydırmak gibi olmasın ama ikinci el telefon almazdım ben. Akla gelemeyecek her türlü sıkıntısı çıkabilir.7 aydır telefon bakıyor olmak çok kötü. İnş perşembe günü alacağım Allah'ın izniyle.
adaptörüm bozulunca babamınki ile değiştirdim model aynıydıAbi telefon adaptörlerinizin üstüne isminizi yazmayı unutmayın. Adaptör kavgası ne kötü bişeymiş beee
Baban ne dedi?adaptörüm bozulunca babamınki ile değiştirdim model aynıydı![]()
Keşke üzerine ismini yazsaydı. Adamın hakkına giriyorsun.anlamdı ki onunki bozuk sandı XD
neden yaptığımı söyliyim mi? babam hep diyo ki telefonun kendi şarj aletini sadece o telefona tak diye ben de bozulunca ne yapcak diye merak ettim öyle yani yoksa zaten alırdı bana yenisini.Keşke üzerine ismini yazsaydı. Adamın hakkına giriyorsun.
Deseydin ya bana adaptör al. Neden kötülüğe alıştırıyorsun kendini?
İnsanoğlu çok pis varlık be
Gidip şimdi babandan özür dile itiraf et yaptığınıneden yaptığımı söyliyim mi? babam hep diyo ki telefonun kendi şarj aletini sadece o telefona tak diye ben de bozulunca ne yapcak diye merak ettim öyle yani yoksa zaten alırdı bana yenisini.![]()
Tamam annecim??Gidip şimdi babandan özür dile itiraf et yaptığını
Kullanım oranı düşük ve baya kaba bir dil. Ancak akademik makale bakımından kaynak çok fazlaymışAlmanca güzel dil. Ingilizce'den.
Yarım beğeni.Tamam annecim??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanım oranı düşük ve baya kaba bir dil. Ancak akademik makale bakımından kaynak bollu çok fazlaymış![]()
Sen bizim eve nerden girdin? kimin çocuğu bu evin ortasında ayoolll?Tamam annecim??
Dikkatini ağrıyan bölgeye veriyorsun. Onlarda anlıyor senin ne düşündüğünü?Ağrıkesiciler neremin ağrıdığını nasıl biliyor
gene bunlardan,bu tür modellerden dolaşmaya başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 121772
hiç sorma ya,hadi ben akşamları girebiliyorum,ama siz har daim bunlarla uğraşıyorsunuz,aslında elinzide haydar olmalı sekiz köşeli,ara sıra vurmalı![]()
Bunlardan da doldu.
Abi yanlış anlama sabahtan Usain`i arıyorum o da senin gibi şimdi geldi buraya. Bildirim kutusunun dolup taştığını biliyor gibiyim biraz ?hiç sorma ya,hadi ben akşamları girebiliyorum,ama siz har daim bunlarla uğraşıyorsunuz,aslında elinzide haydar olmalı sekiz köşeli,ara sıra vurmalı
Ekli dosyayı görüntüle 121780