- Reaksiyon puanı
- 15,171
Makale başına para alırsın.Neden?
Editörlük nasıl işliyor?
Makale başına para alırsın.Neden?
Editörlük nasıl işliyor?
Hiç hoş değil. Esefle kınıyorumabeyyy beyn modeyatöy olmak isteyomm,i nireye baş vurucam,hem, modeyatöy akadaşlay eyi mangır alıymışlar.
ibende kendime ip bone tilifon alicemm,azcık kağıt lira lazım.
hıııı olur demi,kim alır beni,gafam eyi çalışır,
neden,sizi rahatsız ediyorHiç hoş değil. Esefle kınıyorum
Yanlış anlamışım. Şikayet iptal..Az önce telefon önermek için cevap yazdığım konudaki mesajım yüzünden küfür yemediğim kaldı.
Zaten teşekkür de istemiyorum ki..
Şaka olduğunu söylehayırlı olsun
şaka şaka XDŞaka olduğunu söyle
Şaka lan şaka gül diye yaptımŞaka olduğunu söyle
Genel konuşmak en büyük hatadır. Öznede gördüğünüzü genele yaymayın pleaseŞu milliyet ayrımcılığı yapan Avrupalı köpeklere "düşünce özgürlüğü"nün nerelerde kısıtlandığını öğretmek çok zor.
Tüm Avrupalıları kastetmedim milliyet ayrımcılığı yapanları kastettim.Genel konuşmak en büyük hatadır. Öznede gördüğünüzü genele yaymayın please
Ona bakarsan TR de kralı var da kimse nedense görmüyor. Şimdi soracaksın ne var ne oldu diye.. Ne olmadı kiTüm Avrupalıları kastetmedim milliyet ayrımcılığı yapanları kastettim.
Düzelttim, şimdi oldu mu yoksa ben mi yanlış anladım?Ona bakarsan TR de kralı var da kimse nedense görmüyor. Şimdi soracaksın ne var ne oldu diye.. Ne olmadı ki
?Hepinize sıcağım sevgili forum üyeleriYönetim hariç. O tarafa buz gibi soğuğum. Bizi soğutanlar utansın ne yapalım.
Yönetim İstifa diyelim. Sonra da toplu uçuş yapalım. Var mısın bu maceraya?Hepinize sıcağım sevgili forum üyeleriYönetim hariç. O tarafa buz gibi soğuğum. Bizi soğutanlar utansın ne yapalım.
İsyan çıkarsa herkesi uçuşa geçiremezler.Yönetim İstifa diyelim. Sonra da toplu uçuş yapalım. Var mısın bu maceraya?
Zaten bunu teklif ettiğim için ilk ben uçacağım. Zaten banlanmaya mahna arıyordum. Güzel bir sebep..İsyan çıkarsa herkesi uçuşa geçiremezler.
Pilotlar başka.Ben pilotum