Kırrık67
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 946
benim ki boşta fan ile 65 C fan olmasa...benimkiyle soğutucusuz oyun oynrsan kızgın tavaya dönüşüyor
benim ki boşta fan ile 65 C fan olmasa...benimkiyle soğutucusuz oyun oynrsan kızgın tavaya dönüşüyor
yarım saat oyun oynayınca kapanıyor benimki soğutucusuz soğutucu aldığımdan beri sadece 2 kez kapandıbenim ki boşta fan ile 65 C fan olmasa...
2 kez daha aynı sorundan servise giderse değişim veya iade isteme hakkınız var.Laptobu servis göndermiştim 15 gün önce geldi ve şikayetçi olduğum sorun aynen devam ediyor.
Bi fanı yağlayacaklardı varya hepsi buydu. Öyle ciddi bi sorun da yok.2 kez daha aynı sorundan servise giderse değişim veya iade isteme hakkınız var.
???????????
Hangi marka?Bi fanı yağlayacaklardı varya hepsi buydu. Öyle ciddi bi sorun da yok.
Asus Rog???????????
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi marka?
Asusu'un servis hizmeti berbat. Benim de abim 2 kez gönderdi ilkinde hiç bir şey değişmedi, ikincisinde sorun düzeldi ama GPU 1050 Tİ iken 1050'li olan model geldi.Asus Rog
İşin komiği ups kargo haftada bir gün geliyor benim buraya. O da bugün. Yani şimdi başvursam bile kargo haftaya gelecek. Başvuru aşamasında sabit telefonu dediği gibi giriyorum karakter fazla diyor, öteki türlü giriyorum böyle gireceksin diyor. Öyle de giriyorum gene kabul etmiyor. 1 saat o aşamayı geçmeye uğraşıyorum. Götürüp bizim buradaki pcciye yaptırsam daha iyiydi. Muhtemelen de öyle yapacam. Üstüne basa basa vurguladığım sorunu çözmedikten sonra ne anladım ben o işten. 2 hafta pcsiz kaldığımla kaldım.Asusu'un servis hizmeti berbat. Benim de abim 2 kez gönderdi ilkinde hiç bir şey değişmedi, ikincisinde sorun düzeldi ama GPU 1050 Tİ iken 1050'li olan model geldi.
İnsanlar para koleksiyonu mu yapıyor?Millet para koleksiyonu yapar ama Cerrah insan kemiğinin koleksiyonunu yapar.
Şimdi haberde okudum. Nasıl kafada yaşıyorsa isim veremedim
Ben yapıyorumİnsanlar para koleksiyonu mu yapıyor?
Ülke politikası yürütmek aynenBundan sonra bana yardım etmeyene destek olmayacağım.
Keşke param olsaydı belki bende yapardım ?Ben yapıyorum
Kağıt paraları numarasına göre topluyorum. 1 rakamdan en fazla olan kağıt paralar bulunamaz nimet
Mesela kağıt paranın numarası - A5558555
Mahalle bilgisayarcısına gönderseydin Ram takardılar abeee ? ? ? ahdhhanahahagArtık lütfen çevremde ki teknoloji konusunda bir şey bilmeyen insanlar uzaklaşsın. Yav bu gün gelmişler yanıma "Benim abim not 9 almış 128GB depolama var BİR DE 4 GB RAM VAR" diye aşırı şaşırmış şekilde söylüyorlar. 4 GB ram'in nesi var deyince de cahil diyorlar.
Ağlayacağım.
Bunları duyunca şunu dedim, bundan sonra en çok dikkat etmeye çalışacağım şeylerden biri kesin konuşmamak ve bilmediğim şeyler hakkında konuşmamakMahalle bilgisayarcısına gönderseydin Ram takardılar abeee ? ? ? ahdhhanahahag
İyi demişsinBunları duyunca şunu dedim, bundan sonra en çok dikkat etmeye çalışacağım şeylerden biri kesin konuşmamak ve bilmediğim şeyler hakkında konuşmamak
zamanında az kullanmadım bu taktiğiİyi demişsinYani bildiğin bir şeyi de konuşma.
Direk de bilmiyorum. Ohhh kafa rahat.
Ama kendine birşeyler yapmaya çalışırsan o zaman beyni 100% çalıştır.![]()