- Reaksiyon puanı
- 2,191
Banyoya gelen su aynı, değil mi? Mutfakta çalışma var mecbur banyodan içiyorum suyu niyeyse tadı bi garip.
Borular plastik mi? Boru vitaminlerini hüpletmişsin sanırım ?Banyoya gelen su aynı, değil mi? Mutfakta çalışma var mecbur banyodan içiyorum suyu niyeyse tadı bi garip.
borulardan kaynaklı olabilir,devamlı akan sıcak su boru içinde tat değişikliğine sebep olur,soğuk içmeye bakBanyoya gelen su aynı, değil mi? Mutfakta çalışma var mecbur banyodan içiyorum suyu niyeyse tadı bi garip.
Arka koltuklar beyaz, usb kırık dimi ? ?Otoyıkamada çalışırsam iflas ederler. ?
3 saate zor yıkadım. Bu Dede seni hoppalara götürecek bir gün @Uchiha Sasuke
Senin gibi Z kuşağını sevmeyen gelsin motorun kayışını vereyim de assın kendisini?
Ekli dosyayı görüntüle 117922
Olur mu canım? Hatta Yedek lastik'te var.Arka koltuklar beyaz, usb kırık dimi ? ?
Tamponu kaça yaptılarOtoyıkamada çalışırsam iflas ederler. ?
3 saate zor yıkadım. Bu Dede seni hoppalara götürecek bir gün @Uchiha Sasuke
Senin gibi Z kuşağını sevmeyen gelsin motorun kayışını vereyim de assın kendisini?
Ekli dosyayı görüntüle 117922
Aman aman silikon olmasında lastik iyidir ?Olur mu canım? Hatta Yedek lastik'te var.hhagsggaga
Sağ ön kapının altı içe ezik kalmış hala. Ustanın baya işi var boş zamanı tutamıyorum yaptırıcam ama.Tamponu kaça yaptılar
Çilek kokulu şampuanla yeni yıkadım lastikleri. Yani çilekli çilekli iyi gitcekAman aman silikon olmasında lastik iyidir ?
Hele kalın kış lastiğiyse tırtıklı tırtıklı ??
Dış mihraklar...Bir mesaj yazınca hata veriyor, sayfayı yenileyince de mesajı atıyor.
O neDış mihraklar...
bendedeBir mesaj yazınca hata veriyor, sayfayı yenileyince de mesajı atıyor.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bir sunucu hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Bu sabaha karşı 8,00'ı da geçer gibime geliyor.Ekli dosyayı görüntüle 118004
hadi hadi rüyadan uyandırın gerçekten çok baydı bu şaka
İyi geceler demek isterdim ama bunu yazdığınızda ben uyuyordum ?Off uyuyamıyorum.
2 iyi geceler mesajına uyurum![]()
![]()
![]()
Çok sallanıyor be güzel amaBu nasıl sistem OHA. Böyle bir şey kurmak istiyorum en büyük isteğim bu. Ama tabii ki bu kadar pahalı ve profesyonel değil
benimkiyle soğutucusuz oyun oynrsan kızgın tavaya dönüşüyorbende işlemcili tost makinesi var 4x2gb ram falan