- Reaksiyon puanı
- 15,171
Siz hiçbiriniz gerçek değilsiniz.
Yok hepimiz gerçeğiz.

Siz hiçbiriniz gerçek değilsiniz.
Profilini görüntülerken doğrulama isteseydi, daha anlamlı olurdu.
Dünden bu güne mesaj yazmamış çok garip....Hava da soğudu, otobüsü kaçırdım. Tişört de kısa kollu
Şarj %10
Biri arasa eve gidene kadar ulaşamayacak
Durağın karşısında köpekler var, bana bakıyorlar.
Köpeklerden fena korkarım bu arada.
5 km yürünür mü ya..
Neyse çok yedim bugün, yediklerimi yakarım azcık.
10 15 metre ötede küçük bir tepecik var. Şarj biterse ve benden haber alınamazsa oraya kendimden izler bırakırım. ?
Kediler köpekler de öyle yapıyor.
Neyse, telefonumun ultra mega güç tasarrufu modunu açayım da iki üç dakika daha dayansın.
%8'e düştü, hadi bakalım.
Son görülme 22.18Dünden bu güne mesaj yazmamış çok garip....
Tepeciği bulun arkadaşlar izine düşelim adamın. Dün adam son mesajın yazmış olabilir.
Aynen ya korktumDünden bu güne mesaj yazmamış çok garip....
Tepeciği bulun arkadaşlar izine düşelim adamın. Dün adam son mesajın yazmış olabilir.
Seyyah abiye haber verelim. Mezar filan hazırlasın Duaları hazır tutsun.Son görülme 22.18
%8 şarj ile 3.5 saat kapanmayacak ve %1 şarj ile foruma girecek? Hiç sanmam.![]()
Dünden bu güne mesaj yazmamış çok garip....
Kardeşim zaten söylediğin tepeciğe ulaştık. Artık tepeciğe ne yaptıysan kokusundan 20 metre yakına yaklaşamadık ?Sağ salim eve ulaştım hocam. İki saat görmediniz diye mezara koydunuz hemen ?
Yürürken iyi yorulmuşum ama, şarjı taktım biraz forumda takıldım sonra yattım.
Şarj bitti tabi.
"Gittiğin yerlerde kendinden iz bırak"Kardeşim zaten söylediğin tepeciğe ulaştık. Artık tepeciğe ne yaptıysan kokusundan 20 metre yakına yaklaşamadık ?
Postacı videosu aklıma girdi. hehhehsheh"Gittiğin yerlerde kendinden iz bırak"
Mahalledeki köpek abilerden öğrendim bu sözü. Ben de diyordum bunlar niye gittikleri her yerde iz bırakıyor.
![]()
Herkes siper almış ateş ediyorSiyaset konuları çok komik la xd
Maccofee 3in1 varNörüyonuz burada? Çay var mı çay?