Oyun değil tavsiye edilen sitelerde konusunu açmıştım oradan okuyabilirsinEmpire...
Strateji Oyunu Gördüm Sanki? dc Yasak Ama Oyunu Bulup Geliyorum..
Refli linkten üye olursan 500Coin alırsın, açtığım konuya bir göz at derim bilgilendirme yaptım.Editleri Oku Yine de Geliyorum![]()
Yangın söndürme tüpü bitti.Dolar dalgalandı diye uçacak değil ya söndürürler.
Seçim günleri gelince düzelecek sonra tekrar yükselişe çıkacak benden söylemesi.Ne olacak bu ekonominin hali![]()
Bi bok olmayacak. Fakir daha fakir zengin daha zengin olacak.Ne olacak bu ekonominin hali![]()
Paragöz olmayan hangi marka var? Şirketlerin amacı zaten kar elde etmek. Dolayısıyla hepsi paragöz.Apple'dan hala nefret ediyorum ve iflah olmaz bir Apple düşmanıyım.
Marka olarak nefret ediyorum. Tim Cook paragözünden dolayı.
Apple'ı sadece kar amaçlı bir firma haline getirdi.
Bizim şimdi IPhone, IPad, IMac dediğimiz, Apple'ı Apple yapan bir çok şey Steve Jobs zamanında çıktı.
Onun fikirleri idi.
Tim Cook ise sürekli aynı telefonu çıkarıyor, laptopların işlemcisini değiştiriyor, ekranı büyütüyor, tabletlerde sensör ekliyor.
Yeni bir şey hala yok. Iphone 6 serisi ne ise 7 serisi de oydu. 8 serisi ise ondan öncekilerin çorba yapılıp modern tasarıma konulmuş hali idi.
Tim Cook umarım yakın zamanda Apple'dan ayrılır.
Ekonomi düzelecek. Uçuşa geçeceğiz.??
7882 sayfa yorum![]()
Dediğiniz hiç mantıklı değil.Paragöz olmayan hangi marka var? Şirketlerin amacı zaten kar elde etmek. Dolayısıyla hepsi paragöz.
Türknet aldım bugün kuruldu aldığım modemde elime geçti eve gidip kurmak istiyorum erken çıkış alacağım galiba...
Teşekkür ederim.Hayırlı,uğurlu olsun?
Elektrik devresi sorusu çözebilcek anlayan birileri var mı ya? 2 tane sorum var yardımcı olabilcek birileri aranır![]()
Ya devrelerle alakalı 2 soru vardı biri lise düzeyinde onu çözdürdüm de.Diğeri üniversite bilgisi istiyor ben çözemedim ? Fizikle aram yok:/ne lazım![]()
Ya devrelerle alakalı 2 soru vardı biri lise düzeyinde onu çözdürdüm de.Diğeri üniversite bilgisi istiyor ben çözemedim ? Fizikle aram yok:/
Gönder ikisinide...Ya devrelerle alakalı 2 soru vardı biri lise düzeyinde onu çözdürdüm de.Diğeri üniversite bilgisi istiyor ben çözemedim ? Fizikle aram yok:/
Neresi mantıksız? Babasının hatırına iş yapan bir şirket var mı?Dediğiniz hiç mantıklı değil.