Olsun yineee mıncıklanmıştırservise gitmiştir...
Olsun yineee mıncıklanmıştırservise gitmiştir...
mıncıklanmamış ... bulamadığı için karhaneye gitmeyenlerdensin?Olsun yineee mıncıklanmıştır
Mıncıklanmı. Para vermem ben, prensip meselesi.mıncıklanmamış ... bulamadığı için karhaneye gitmeyenlerdensin?
Cssden sonra JavaScript mi öğrenilmeli yoksa php mi gerçi ben cssye yeni geçtim ama yine de merak ettim ?
Hoş geldiniz.Geri döndük
Kali Linux, Android (evet pcye mobil işletim sistemi yükledm), Kubuntu, Win7, Win8.1, Win10'dayım şuan.niye s.m. nefret ediyosun birde king'im dedin hangi sürümleri yükledin ?![]()
Huzur bozucu tartışmalar oluşturmak.Confiyi niye uçurdunuz?
Siyasi ?Huzur bozucu tartışmalar oluşturmak.
bir günde ise beni geçmissin ama top. olarak daha fazla kurdum android bende kurdum ama çok yavaştı.Kali Linux, Android (evet pcye mobil işletim sistemi yükledm), Kubuntu, Win7, Win8.1, Win10'dayım şuan.
Bir de Kaç Kere Yükledim Onu Sor
Kali = 1
Android = 5
Kubuntu = 1
Win7 = Saymadım Ama Büyük İhtimalle 5
Win8.1 = 3
Win10 = 1
Toplam = 16
yukarıdakiler 1 günde ubuntu fln onlar genelbir günde ise beni geçmissin ama top. olarak daha fazla kurdum android bende kurdum ama çok yavaştı.
kubuntu,ubuntu,lubuntu,xubuntu
mint mate ubuntu fln yavru kopek linux hepsini kurdum.
Sanırım. Ama gelir yakında.Siyasi ?
Windows 10 Hariç 2 Hafta İçinde Oldubir günde ise beni geçmissin ama top. olarak daha fazla kurdum android bende kurdum ama çok yavaştı.
xp 1 kere
vista 2 kere
windows 10 3 kere
windows 8.1 1 kere
kali linux 4 kere
elementryOS 1 kere
windows 2012 server 1 kere
kubuntu,ubuntu,lubuntu,xubuntu
mint mate ubuntu fln yavru kopek linux hepsini kurdum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yukarıdakiler 1 günde ubuntu fln onlar genel
seni deli 2008li ama boşuna dememişler akıl yaşta deyil başta diyeWindows 10 Hariç 2 Hafta İçinde OlduBenim Androidi 5 Kez Kurmamız Sebebi = Win8.1 Format USBsini Kaybetmem + Android'i Kapattıktan Sonra Açılmaması.
?sm haterıyım.
türkçe dili :sm haterıyım.
forumun tdksı gittikten sonra oldu bunlar hep.seni deli 2008li ama boşuna dememişler akıl yaşta deyil başta diye
?
türkçe dili :Ekli dosyayı görüntüle 106836
benim sistem yetse bende oynardımforumun tdksı gittikten sonra oldu bunlar hep.
sanal makine haterıyım
sanal makine nefretedicisiyim/antifanıyım/sevmiyom/türkçesiyokişteanlasana.
Neyse Ben Human: Fall Flat Oynicam Yeni Satın Aldım![]()
senin oynadığını deyilbenim sistem yetse bende oynardım![]()