- Reaksiyon puanı
- 16,127
öyle değil mesajda ki videodan vazgeçtim derdin silinmiş zaten.
aa aynen silmişler abi fark etmemişim.ya gerçi ironi yapıyorlardı herhalde bilmiyorum ne olduğunu da tam olarak ama neyse vardır senin bir bildiğin.kim ki onlaröyle değil mesajda ki videodan vazgeçtim derdin silinmiş zaten.
Türk marşını dejenere etmişler alanen Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ediyorlar başını ağrıtabilirdi...aa aynen silmişler abi fark etmemişim.ya gerçi ironi yapıyorlardı herhalde bilmiyorum ne olduğunu da tam olarak ama neyse vardır senin bir bildiğin.kim ki onlar
eyvallah beni düşündüğün ve uyardığın içinTürk marşını dejenere etmişler alanen Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ediyorlar başını ağrıtabilirdi...
Nasıl bir un kullanmış sormak lazım. Sanırım farklı bir un kullanmış zat.Ekmeğe zam mı geldi? Antalya da Fırıncı 2TL dedi normal beyaz ekmek için.
Orasını bilmiyorum ?Nasıl bir un kullanmış sormak lazım. Sanırım farklı bir un kullanmış zat.
Hangi bölüm o sen bana sezon ve bölüm sayısı ver hemen izliyeyim.sigara dumanı ile corona bulaşıyormuş The X Files da bir bölümde mutant geçiren tütün böceklerinin yumurtaları sigara dumanıyla bulaşıyordu adam o kadar çok içiyordu ki onu etkilemiyordu böcekler...![]()
x files sıfırdan yeniden başladım,şu an 3.sezon-5.bölümdeyim sadece 2 bölümde böcek olayı oldu,ama bahsettiğin olayı izlemedim,unutmazsam yazarımsigara dumanı ile corona bulaşıyormuş The X Files da bir bölümde mutant geçiren tütün böceklerinin yumurtaları sigara dumanıyla bulaşıyordu adam o kadar çok içiyordu ki onu etkilemiyordu böcekler...![]()
evet doğru ,neredeyse 1 haftadır seyrediyorum,işin garibi kaç yıl oldu,seyrettikçe hatırlıyorum,halbuki bu 2.seyretmem,o zaman CNBC-E de seyretmiştim.Toplamda 9 sezon 200kusur bölüm son çıkan xf yi saymadim
En son eti evde kendim yapayım dedim dışarıdan daha pahalıya gelmişti ?
evde hamburger ekmeği yapımı - YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
evde ekmek yapımı - YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
kendin yap bizimkiler yaptırtmıyor...
o zaman ,o bölüme daha var sanırımkanser adamın içtiği sigara fabrikasında arge kısmında tütün böceği o ve kamera olayı bilmem bakman gerek benim ki notebookun ki ideapad s145-15ast de ki...
Yenisi var da crime kimde varfox crime da yenileri vardı...
ben internet market tvden izliyorum,dükkan bol,manavı,kasabı,kerestecisi,levazımcısı(bu ne işe yarayacaksa)kablo tv,tv+,tivibu dan izliyorsun.