Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Bizdeki sözlüklerin yurtdıışı versyonu daha çok. Sıkı bir denetim var. Spamcı vs yok.

Belli bir kalitenin üstünde paylaşımlar yaptıktan sonra reddit te paylaştığın nofallow linkler dofallow linke dönüşüyor. Bu yüzden neredeyse kaliteli iş yapan tüm blog yazarları orada.
Nofallow dofallow ne?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Yarasa yararlı bir hayvandır. Yararlı bir hayvan olmasaydı yaramasa derlerdi.

Reaksiyon puanı
61
Sanırım bu bir hastalık.Bende aynı şeyleri yaşıyorum ve en önemli etkende boş olmamız bence.Yani onca derdi olan insanlar bir şeyler için çabalarken biz çabalamadan yaşıyoruz ve boş kaldıkça böyle saçma şeylere üzülüyoruz.Sizin sıkıntılarınız olmuş ama şükür ki şu an geçmiş dayınıza Allah rahmet eylesin.İnsanoğlu mutlu olmak için elindekilerin kıymetini anlayabilmeli. Geleceği düşünmek falan özellikle sıkıntı oluyor insana..İnşallah kurtuluruz güzelce.
En önemli mutluluk sağlığımız bence ama yinede o hisse engel olamıyor insan, evet boş kalıyoruz aslında çalışmayı seven bir insanım ama bu durumlar olunca eve kapandık iyice beter oldu. Hayat bize ne gösterecek bilemeyiz ama geçer bunlarda inşalalh

M

Murat Burç

SDN Okuru
3 mayısdan bugüne kullanımım paket 35 mbps.
Çok memnunum millenicomdan
1589765621366.png

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Sevdiğim kız beni seviyor mu bilmiyorum ama onun can arkadaşı beni seviyor benim can arkadaşımda benim sevdiğim kızı seviyor. Allah'ım yardım et.

nevdar_1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın ;)
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu ;)

Edit : Oyun oynamıyoruz aloo :D :wink: evet şimdi başlıyoruz..
Keşke şu virüs önlemleri Amerika’ da kalksa da hediyem çok geç de olsa artık iletilse Jaimie’ ye. Yoksa bu gidişle batacam ben. Zaten hediyenin depoda bekletilme parası, kendinden daha patladı bana. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın ;)
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu ;)

Edit : Oyun oynamıyoruz aloo :D :wink: evet şimdi başlıyoruz..
Keşke şu virüs önlemleri Amerika’ da kalksa da hediyem çok geç de olsa artık iletilse Jaimie’ ye. Yoksa bu gidişle batacam ben. Zaten hediyenin depoda bekletilme parası, kendinden daha patladı bana. ?

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
8888.gif

Ya iyi üniversite'de okumadın işten çıkarsan işsiz kalır sonra tekrar gireyim mi diye düşünürsün ulan yaptıgım hataya bak ya sen kime güvenip çıkıyorsun be kardeşim ne kadar çok hata yapıyorum her şeyi batırıyorum.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Olsun sıkıntı yok bunada şükür.

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Microsoft un Allah belasını versin.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Evde çok eski bir laptop var arızalı açsam anlarmıyım bilmiyorum tamirden

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,356
hayır hiç gelen yok

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Kin ve nefret yayanlardan,saygısızlardan,internetten ve sosyal medyadaki rezilliklerden nefret ediyorum! Keşke her şeyden herkesten habersiz evimizde radyomuzla yaşamaya devam etseydik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...