- Reaksiyon puanı
- 3,278
O beni analar ben onu?@Lazzz anlıyormuş gibi yapma lütfen..![]()
O beni analar ben onu?@Lazzz anlıyormuş gibi yapma lütfen..![]()
Sana gıcık olanı bana yolla sen, takma güzel kafana..Anlasilmicak bisey yok hicbirseyi,hicbir kimseyi takmam bundan giciklar.
Takmam zaten Change da imza atiyorum...Sana gıcık olanı bana yolla sen, takma güzel kafana..![]()
Ben açık sütü tercih ederim,yakınlarınızda koyun,inek besicileri varsa ,durmayın derim.Açık süt mü hazır süt mü? Biri bana bunu açıklayabilir mi? Ne zamandan beri kafamda takılı kaldı.
Sorunu yaz da görsünler.yok mu yazıcıdan anlayan bir babayiğit gerçi forum da öldü ölecek kim anlar bu işlerden
Sal sorunuyok mu yazıcıdan anlayan bir babayiğit gerçi forum da öldü ölecek kim anlar bu işlerden
Tire Süt Koperetifi,Gür Süt var çiğ Süt satan Pehlivanoğlu markette var.Ben açık sütü tercih ederim,yakınlarınızda koyun,inek besicileri varsa ,durmayın derim.
İkisi hakkında İnternet te yeteri kadar açıklama mevcut zaten
burayı okuyun
kıyıda ,köşede,hidden olmuş,boş gözüken ,fakat dolu olan,hani camdan kapı olur da,yok görünür,ama oradadır,girerken çarpar kırarlar,göz aldanmasıdır,hani fikir işte,olur ya.telefonda 1.61 gb boş alan var 45 mb lık güncellemeyi indiremiyorum yer yok diye
Konuya Erdoğan el atmış olabilir??
Erdogan Atalay'in ne ilgisi var ki? Türkçe bilmiyor ki!Konuya Erdoğan el atmış olabilir??
HooayydaErdogan Atalay'in ne ilgisi var ki? Türkçe bilmiyor ki!
Kobra takibi diye dizi varya onda ki Semih o!Hooayyda
Kanalın birinde devam ediyor zatenKobra takibi diye dizi varya onda ki Semih o!
Bizim Semih ?Kobra takibi diye dizi varya onda ki Semih o!