İş güç derken zaman kalmadı oralara? bu saatten sonra zaten profesyonelleşerek girmek lazım o da bir maliyet.Senin YouTube işleri ne oldu? Devam mı?
İş güç derken zaman kalmadı oralara? bu saatten sonra zaten profesyonelleşerek girmek lazım o da bir maliyet.Senin YouTube işleri ne oldu? Devam mı?
vala geliştirdik yeterince ama bazen personel kalitesi çok kötü oluyor, derhal ankaraya döneceğim artık jw marriot'a felan başvuru yaparım. nasılsa marriotta çalışıyoz.Evet haklısın ama biraz kendini geliştirince herkes etrafında pervane oluyor resmen vazgeçilmez oluyorsun ama herkes gibiysen gerçekten canını sıkan çok kişi oluyor katılıyorum bu konuda
4 ay önce 3 ayını bedavaya veriyordu şimdi şimdi 4 ay 2tl. Bu gidişle adamakıllı para ödemeden bir yılı dolduracağız tidal la.Tidal da 4 aylık hifi üyelik 1,99tl bilginiz olsun.
Türkçe içerik olmasa spotify yerine Tidal’da kalkabilirdim ama Türkçe içerik gerçekten az.4 ay önce 3 ayını bedavaya veriyordu şimdi şimdi 4 ay 2tl. Bu gidişle adamakıllı para ödemeden bir yılı dolduracağız tidal la.
Sen Windows 10 mu kullanıyorsun 8.1 mi kullanıyorsun bir karar ver derimAvira Prime deneyeyim dedim, maşallah yüklemediği şey yok.
Otomatikman Opera'yı da yüklüyor ve varsayılan web tarayıcısı yapıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 82648
Bir seneyi aşkın bir süredir Windows 10'dayım. Eski cihazlar için konularda vermiş olduğum önerilerle karıştırmış olmalısın.Sen Windows 10 mu kullanıyorsun 8.1 mi kullanıyorsun bir karar ver derim![]()
İsim işi zor, çünkü dernek sonuçta kalıcı olacak ismi.. Birde hassas bir konu üzerine.Ulen 1 Allah'ın kulu tavsiye de bulunmadı iyi mi...
![]()
Dernek için Tavsiye Beklemekteyim
Merhaba Dostlar. Yaşadığım ilçede sınırlı kalmak kaydı ile (sadece bu ilçe insanlarına hizmet verecek) bir DERNEK açmak istiyoruz. Bu derneğimiz, ilçemizde yaşayan muhtaç insanlara aynî-nakdî yardımlar ulaştıracak, toplumsal projeler yapacak (hep birlikte sokaklarımızı temizliyoruz...forum.shiftdelete.net
En azından kapatmış. Kapatamayan aras kargo var mesela ?İsim işi zor, çünkü dernek sonuçta kalıcı olacak ismi.. Birde hassas bir konu üzerine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PTT Kargo'yu 4 günde torbayı kapattıkları için teşekkürlerimi sunuyorum. Acaba torbadan ne çıkacak, Barcelona çıkmasın lütfen..
Ekli dosyayı görüntüle 82722
Hayat çok sıkıcı değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 82932
İpad yok since 2016...
Yo Whiplash Rough Mix Metallica caliyor iste,evde 24 saatlik isten 07:30 itibari ciktim 24 saat icinde deli mi ne?,oha diyorum,yap yap,tepki kolik filan izledim...Hayat çok sıkıcı değil mi?
Hayat sana güzelYo Whiplash Rough Mix Metallica caliyor iste,evde 24 saatlik isten 07:30 itibari ciktim 24 saat icinde deli mi ne?,oha diyorum,yap yap,tepki kolik filan izledim...
Ekli dosyayı görüntüle 82934
Hatta Puhutv den Jet Sosyete bile izledim...
Ekli dosyayı görüntüle 82935
Ablam budurumdan gicik kapiyor kusagi bilmem nesine denk olunca deyip duruyor...Hayat sana güzel![]()
O da enteresan.Ablam budurumdan gicik kapiyor kusagi bilmem nesine denk olunca deyip duruyor...