Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
5,173
Keşke xenforo da şu rapor paneli daha gelişmiş olsa. Bir raporu çözmek baya uğraştırıyor.
İlk başta rapor paneline giriyorsun sonra raporlanan konuya gidiyorsun. İlgili işlemi gerçekleştiriyorsun ardından uyarı paneline gidip uyarı veriyorsun sonra rapor paneline dönüp raporu çözüldü olarak işaretliyorsun.

Kısaca dıdısısının dıdısının dıdısı... Allah S. modlara sabır versin. Allahtan sadece moderatör adayıyım.

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
Keşke xenforo da şu rapor paneli daha gelişmiş olsa. Bir raporu çözmek baya uğraştırıyor.
İlk başta rapor paneline giriyorsun sonra raporlanan konuya gidiyorsun. İlgili işlemi gerçekleştiriyorsun ardından uyarı paneline gidip uyarı veriyorsun sonra rapor paneline dönüp raporu çözüldü olarak işaretliyorsun.

Kısaca dıdısısının dıdısının dıdısı... Allah S. modlara sabır versin. Allahtan sadece moderatör adayıyım.
Hocam konu açtım. Yardıma ihtiyaç var. Gelebilir misiniz?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Donanım ile ilgili bütün bölümlere bilgili ve sürekli aktif bir moderatör atanması lazım. Yoksa insanlar ufak bir sorun için, yanlış bilgilendirmeler nedeniyle pcyi daha kötü duruma getirecek.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861

en azından modsun bu da bir + xD silinen/değişen mesajlara bakmak aşırı iyi.

Reaksiyon puanı
5,173
o zaman modluk boş iş xD
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama kafana uymayan birini anında 10 puanlık uyarı vererek banlayabilirsin. XDD
Atalarımız insanlar konuşa konuşa hayvanlar banlaşa banlaşa anlaşır demiş:) Açıkcası biz insan olduğumuzu düşünüyoruz. Bu yüzden konuşarak anlaşmayı tercih ediyoruz.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ehliyet sınavında 82 almışım ben kaldım sanıyordum :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,619
Söyle Rahatla dediysek siyaset serbest demedik :D Koca konu kilitlemeyelim şimdi :)

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Küçük bir şey yazdım admin bey direk sildi. Burda daha yazmayalım mümkünse.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,619
içimizde mi kalsın hocam:) . tmdir yapmam bir daha. Onun için de bir ayrı bir konu açılabilir aslında he ?
Maalesef mümkün değil. Forumda bu tarz tartışmaya gidecek siyasi konuları konuşmak yasak. Bir kere deneyelim dedik seçimlerden 3 ay önce önünü alamadık üstüne iki taraf içinde suçlu yönetim oldu :D Oradaki tecrübeye dayanarak söyleyebilirim ki bu tarz bir başlığın açılması çok zor.

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Maalesef mümkün değil. Forumda bu tarz tartışmaya gidecek siyasi konuları konuşmak yasak. Bir kere deneyelim dedik seçimlerden 3 ay önce önünü alamadık üstüne iki taraf içinde suçlu yönetim oldu :D Oradaki tecrübeye dayanarak söyleyebilirim ki bu tarz bir başlığın açılması çok zor.

Anladım, içimizde kalicak sanırım :) Böylesi daha makbul.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,619
Silinen mesaj içinde şunu diyeyim. Mesaj tek başına belki büyük bir siyasi anlam taşımıyor(yukarıda sildiğim mesaj taşıyordu) ama o mesaj tartışmaya götürüyorsa veya götürecek gibiyse o zamanda silebiliyoruz. İlla mesajın direkt siyaset ile ilgili olmasına gerek yok. Ana amaç forumda tartışma ortamı yaratmamak.

M

Murat Burç

SDN Okuru
. Düzenlenecek. Vzgeçtim düzenlenmeyecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uçurum gittikçe açılıyor.
Savaş yaklaşıyor. Her tarafta vatan hainleri, hem de çok yüksek rütbelerde.

Bize bir demir yumruk lazım.

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Sizi temin ederim fakirler zenginlerin ne kadar zengin olduğunu bilmediği için isyan etmiyor.

Mütefekkir

Asistan
Reaksiyon puanı
77

bitti.png

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
yoksayılanlara nereden bakıyoruz birilerini yanlışlıkla yok saymış olabilirim xD

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Ekran Alıntısı.PNG

:cool::cool::cool:o zaman bir sorun yok zaten 12-13 tane aktif üye var başka bilmiyorum xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...