Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
bence normal kullanıcılar için oldukça iyi. :D ( not: şimdi internet muhabeti yapılmasından şikayetçimisiniz diye konu açmayınız pls. :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada TT akşamları kota dolmuş ise yine de 4mbps. :D

Eskiden TT internet kullanıyorduk. Zaten aldığımız 4 mbps download. Kota bitince 0.5 mbps yapıyorlardi. Allahtan kota kalktıda böyle sıkıntılar olmuyor.

ama sıkıntı oluyor bazen . :D:D:D:D

Evet mesela donanım tartışmak. Gerçi ben burda ilk mesajımi soyluyup birakicaktim. Sen yazınca cevap vermek istedim. Neyse anlayan anladı.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Eskiden TT internet kullanıyorduk. Zaten aldığımız 4 mbps download. Kota bitince 0.5 mbps yapıyorlardi. Allahtan kota kalktıda böyle sıkıntılar olmuyor.

Evet mesela donanım tartışmak. Gerçi ben burda ilk mesajımi soyluyup birakicaktim. Sen yazınca cevap vermek istedim. Neyse anlayan anladı.
ne kota kalkaması hayla kota var senin dediğin 2019 sonrası sanırım ama önemli olan tabi ki fiyat. :D

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Ev internetinde TT'den ucuz var mı?

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
OMG ne diyorsun?!!! bence F/P olarak :D:D:D iyi XDDDDD

Çok düşük MBPS mi dersin. Sürekli İnternetin kopması mi dersin. Sürekli hız 0.5e düşüyordu. Zaten stabil 4 kullanmak nimeti yaa.

OMG ne diyorsun?!!! bence F/P olarak :D:D:D iyi XDDDDD

Şirket olarak? ? ? ? ? ( umarım internet konusunu söyle rahatlaya açmayın diyenler olmaz :D)

Ben diyeceğimi dedim. Uzatmaya gerek yok. En başında söyleyip rahatladim. :)

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Çok düşük MBPS mi dersin. Sürekli İnternetin kopması mi dersin. Sürekli hız 0.5e düşüyordu. Zaten stabil 4 kullanmak nimeti yaa.
En azından sadece internete çok ucuza alıyorsun yani sonuçta internet var. :D şuan mesela. xDDD

ben bu ucuz şeyini başka bir konuyla ilişkilendirdim ama söyle rahatlada olmaz. :D

Ben diyeceğimi dedim. Uzatmaya gerek yok. En başında söyleyip rahatladim. :)
Ama bende rahatlamanın tam tersi oldu xD

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
En azından sadece internete çok ucuza alıyorsun yani sonuçta internet var. :D şuan mesela. xDDD

ben bu ucuz şeyini başka bir konuyla ilişkilendirdim ama söyle rahatlada olmaz. :D

Uzatmak istemiyorum ama son kez şunu söyleyeyim. 0.5 downloada 60 TL veriyoruz. Avrupada dandik ne idiğü belirsiz şirketler bile 20 euro'ya 30-5 internet veriyor.

NousrAX

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Bu kadar konuşuyoruz neyse bitsin uzatmayalım bu arada yeni bir internet taktırmak gerekiyor. Bana en iyi internet sağlayıcısi onerebilcek var mı özelden. Daha buraya yazmayalım.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
TT altyapısını savunan varsa gelsin 1 ay misafirim olsun bilgisayarımın başında otursun, hemen üst caddede binaları var orayı da ziyaret ederiz. Yaptıkları işleri hiç anlatmayacağım onlara girsek çıkamayız zaten. 5 Para etmez altyapıları var egoları ayrı bir konu, teknik destek yetkilileri de müşteri hizmetleri de birbirinden berbat. Bu devirde bir internet dağıtımı ve müşteriye olan saygı bu kadar berbat olamaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu yazdığımı gören yönetici var mı?
Ne dinliyorsunuza mesaj kısıtlaması getirin artık.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
TT altyapısını savunan varsa gelsin 1 ay misafirim olsun bilgisayarımın başında otursun, hemen üst caddede binaları var orayı da ziyaret ederiz. Yaptıkları işleri hiç anlatmayacağım onlara girsek çıkamayız zaten. 5 Para etmez altyapıları var egoları ayrı bir konu, teknik destek yetkilileri de müşteri hizmetleri de birbirinden berbat. Bu devirde bir internet dağıtımı ve müşteriye olan saygı bu kadar berbat olamaz.
3 seneye yakındır kullanıyorum bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Modemde sıkıntı çıktı ertesi gün yeni modem geldi kesinti yok hızımda olması gerektiği gibi.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Bu sıralar GWENT the witcher card game e sardık bakalım buda diğerleri gibi kısa sürecek ama olsun

Reaksiyon puanı
5,173
Yeni rock grupları neden reverb efektinin bu kadar seviyor anlamıyorum. Sanki rock müzik değilde elektronik müzik dinliyoruz.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
3 seneye yakındır kullanıyorum bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Modemde sıkıntı çıktı ertesi gün yeni modem geldi kesinti yok hızımda olması gerektiği gibi.
Arkadaşım Vodafone'dan internet çektirecekti, çocuk eski aboneliğini iptal ettirince portu öyle kaldı sonra yeni abonelik açtırmak istediğinde portun dolu olduğunu söylemişler. Vodafone TT'yi arayıp dilekçe verin portu açtırın diyordu, bu sefer ben aradım 1 gün 5 gün 1 hafta diyerek 1 yılı doldurdunuz diye çıkıştım herifin bana dediği şey; "Port bizim değil mi? Artık o eve sadece türk telekomdan internet çektirebilirsiniz diğer firmalara vermiyoruz." ve surata telefon kapatmalar. (Sonrasında Millenicom gelip paşa paşa aldı portunu, anlaşılan TT'yi Vodafone'dan daha iyi tanıyorlar.) Peki Vodafone'un altyapı ortaklığı için ödediği o paralar ve o sözleşmeler ne alemde? Daha ortaklık yaptığı firmaların arkasından iş çeviren sözde büyük(!) firma müşterinin arkasından iş çevirmez mi? Çevirir, bak sana şöyle söyleyeyim onlara verdiğin dilekçeleri değil 1 hafta 10 yıl beklesen geri dönüş alma ihtimalin %2 olur. 2019 Yılında 4 Mbps'in üzerine çıkınca çöken bir altyapıdan bahsediyoruz, şaka gibi... Teknik konularla ilgilenen elemanlara gelirsek çeyrek beyinle yaşayan insanları bünyelerine özellikle katıyorlar haberin olsun. Adamlar 2 ay boyunca eve gelip gelip üst katın kablosunu benim portuma bağlıyorlar, ulan ben o kutuya kendi kablomu bağlasam niye seni çağırayım? Denk düşmesek daha aynı şeyi yapacaklar. Adama dedim peki bu üst katın interneti ne olacak? El cevap: "Telefon açarlar hallederiz." sonra girsin faturaya teknik destek ücreti. Bir diğer olay, nakil işlemlerini ne kadar sürede ve ne şekilde yaptıklarını biliyor musun? En az 1 ay bekleyeceksin, gelirler ellerinde ki iki kabloyu nereye taktıkları belli değil giderler yine çağırırsın gelirler kapıyı çalmazlar geldik yaptık der giderler bu döngü 3 ay boyunca sürer ve çözüm için elemanları evin içerisine sokup sorunun dışarıdan olduğunu anlatarak ikna etmeye çalışırsın. O ayaklar evin içerisine basacak, o gözler iç kabloları görecek, modemi görecek yoksa nakil işini rüyanda görürsün. Sırf zaman kaybı olduğu için daha fazlasını anlatmıyorum, 2-3 defa iyi huylarını görünce salmayın ileride basit şeyler istersiniz pişman olursunuz.

Gerçi sanırım sen TT kullanıyorsun, dediklerimi anlamak için en iyisi TT altyapısını kullanan farklı bir firmaya geç sonra TT'ye işin düşsün tecrübelerini burada bizimle paylaş.

Son düzenleme:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
1567454955777.png

Bunu bana atan arkadaş hala buradaysa bir sinyal versin 2018 di attığında.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bu bozuk düzen daha ne kadar devam edecek acaba?
Sonunu görmeyi çok isterim.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Hiç bir şey bitmez. Her şey devam eder. Ömür biter.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Ömür beklemekle biter. Hep bir şeyleri veya birilerini beklersin.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Arkadaşım Vodafone'dan internet çektirecekti, çocuk eski aboneliğini iptal ettirince portu öyle kaldı sonra yeni abonelik açtırmak istediğinde portun dolu olduğunu söylemişler. Vodafone TT'yi arayıp dilekçe verin portu açtırın diyordu, bu sefer ben aradım 1 gün 5 gün 1 hafta diyerek 1 yılı doldurdunuz diye çıkıştım herifin bana dediği şey; "Port bizim değil mi? Artık o eve sadece türk telekomdan internet çektirebilirsiniz diğer firmalara vermiyoruz." ve surata telefon kapatmalar. (Sonrasında Millenicom gelip paşa paşa aldı portunu, anlaşılan TT'yi Vodafone'dan daha iyi tanıyorlar.) Peki Vodafone'un altyapı ortaklığı için ödediği o paralar ve o sözleşmeler ne alemde? Daha ortaklık yaptığı firmaların arkasından iş çeviren sözde büyük(!) firma müşterinin arkasından iş çevirmez mi? Çevirir, bak sana şöyle söyleyeyim onlara verdiğin dilekçeleri değil 1 hafta 10 yıl beklesen geri dönüş alma ihtimalin %2 olur. 2019 Yılında 4 Mbps'in üzerine çıkınca çöken bir altyapıdan bahsediyoruz, şaka gibi... Teknik konularla ilgilenen elemanlara gelirsek çeyrek beyinle yaşayan insanları bünyelerine özellikle katıyorlar haberin olsun. Adamlar 2 ay boyunca eve gelip gelip üst katın kablosunu benim portuma bağlıyorlar, ulan ben o kutuya kendi kablomu bağlasam niye seni çağırayım? Denk düşmesek daha aynı şeyi yapacaklar. Adama dedim peki bu üst katın interneti ne olacak? El cevap: "Telefon açarlar hallederiz." sonra girsin faturaya teknik destek ücreti. Bir diğer olay, nakil işlemlerini ne kadar sürede ve ne şekilde yaptıklarını biliyor musun? En az 1 ay bekleyeceksin, gelirler ellerinde ki iki kabloyu nereye taktıkları belli değil giderler yine çağırırsın gelirler kapıyı çalmazlar geldik yaptık der giderler bu döngü 3 ay boyunca sürer ve çözüm için elemanları evin içerisine sokup sorunun dışarıdan olduğunu anlatarak ikna etmeye çalışırsın. O ayaklar evin içerisine basacak, o gözler iç kabloları görecek, modemi görecek yoksa nakil işini rüyanda görürsün. Sırf zaman kaybı olduğu için daha fazlasını anlatmıyorum, 2-3 defa iyi huylarını görünce salmayın ileride basit şeyler istersiniz pişman olursunuz.

Gerçi sanırım sen TT kullanıyorsun, dediklerimi anlamak için en iyisi TT altyapısını kullanan farklı bir firmaya geç sonra TT'ye işin düşsün tecrübelerini burada bizimle paylaş.
Şuana kadar öyle bir problem yaşamadım bir problem olunca arayınca 15 dk içinde çözülüyordu vs o zaman asıl TT'yi yıl sonunda taahütüm bitince anlayacağım :D

Mütefekkir

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Vodafone müşteri hizmetleri hayatımda gördüğüm en meslek cahili insanlardır.

Söyledim, rahatladım.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Işın izleme teknolojisi için böbrekleri hazırlasanız iyi olur xD

Söyledim ve rahatladım. :neutral: :neutral: :neutral:

Reaksiyon puanı
5,173
Işın izleme teknolojisi için böbrekleri hazırlasanız iyi olur xD

Söyledim ve rahatladım. :neutral: :neutral: :neutral:
Işın izleme teknolojisini pek çok kart destekliyor diye biliyordum.

Not: Söyle rahatlada yazdığın iki üç cümle için kimse bir şey demez. Mesele sayfalarca saçma bir şeyi bu başlık altında tartışman.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,861
Işın izleme teknolojisini pek çok kart destekliyor diye biliyordum.

Not: Söyle rahatlada yazdığın iki üç cümle için kimse bir şey demez. Mesele sayfalarca saçma bir şeyi bu başlık altında tartışman.
6 tane destekliyor ve son 4 tanesi psikolojik rahatsızlık verecek düzeyde efsaneden daha beter bir etkisi var ama fiyatı da oldukça tuzlu xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...