• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son günlerde sık sık olmuyor ama bazen laptopumun metal kısmına dokunduğumda çıt ediyor. Bende mi statik elektrik var laptopta kaçak olma ihtimali var mı?

Birkaç gün sonra hava sıcaklıkları 20'yi görecek diyorlar. En iyisi çimlere basayım. :)

Son düzenleme:
Allah razi olsun yok sayma butonunu koyandan.
Bu 4. oldu galiba.

Niye herşey bu kadar pahali? Altını üstüne getirdiler ülkenin. Kulaklık bozuldu. İşin gücün yoksa ver 100+ kulaklık parası şimdi.

Kendi saçımı kendim kesicem bundan sonra, berberlerden hayır yok bana batırırsamda ben batırım.

sevmicen sevince bozuluyor bu:
68163
68164

kışın kullanması güzel oluyor...

Gerek mobil gerek pc oyun yorumlarına bakıyorum oyun içi satın alma varsa firma paragözlük yapmaya kalkıyor kesin oyunu bozuyor oynanamaz hale getiriyor

Dönüp arkama bakıyorum da acısıyla, tatlısıyla öncü biber salçası :). 4 seneye yakın olmuş buraya geleli. Boş beleş bir asalaktan sıyrıldım, Utkuversus oldum...
Her şey gelip geçici olsa da mutluyum şu an. Bunlar da geçecek gidecek. Kıymetini bilmeliyiz dostlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...