• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha beklemeli. telefon fiyatları düşüyor. A101 deki J4 geçen ay 999,- tl'di. 100 tl düşmüş.

Hahaaha, önerin için çok teşekkür ederim. Ama işime yaramıyor. B'de R-K veya RSY yazılmıyor malesef. ( Önce manuel scrit hazırlamak lazım, çoook çook çoook ayrı bir amelelik bence ) :rolleyes:
Rust çok rağbet gören ve gelişmekte olan yeni bir dil. Derlemek için bir kurulu C/C++ derleyicisinin varlığına gerek duyuyor. Ve varsayılan olarak kullanıcı dizinine kuruluyor. Bana fazla teferuatlı göründü. Uğraşmak istiyorsan ve İlgini çekiyosa araştır.

C++ için gerçek alternatif Delphi veya Free Pascal olur. Ama bence aynı tadı verir.

Son düzenleme:
Biz süredir giyilmeyen mont veya pantolonun içindeki para, seni seviyorum. :)

Hahaaha, önerin için çok teşekkür ederim. Ama işime yaramıyor. B'de R-K veya RSY yazılmıyor malesef. ( Önce manuel scrit hazırlamak lazım, çoook çook çoook ayrı bir amelelik bence ) :rolleyes:
Bir de Swift var. Mac ve Linux'ta çalışır. Vitualbox ta Ubuntu veya Mint kurup, deneyebilirsin. Arkasında daha güçlü bir destek var (Apple)

Çiçek Abbasın Tekerlekleri Çalınmış Minibüsü Gibi Hissediyorum

---- Mesajlar birleştirildi ----

Çiçek Abbasın Tekerlekleri Çalınmış Minibüsü Gibi Hissediyorum

Son düzenleme:
Bu ara sinirlerime hakim olmakta zorluk çekiyorum işyeri hastane izin için vermiyor tavsiye edeceğiniz sinir yatıştıran kısacası beni leylaya çevirecek yan etkisi az ilaç var mıdır bildiğiniz ?

Çok güzel bir tez buldum. ? Yorumlarınızı alayım.
Zaman makinesi hiçbir zaman icat edilmeyecek çünkü eğer icat edilecek olsaydı geçmişe yani şimdiye veya daha önceye de giderlerdi. Ve bunu paylaşırlardı. O yüzden hiçbir zaman bulunmayacak. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...