- Reaksiyon puanı
- 16,128
bunu çalıyorum tepkisini bekliyorum...Google bizi dinliyor..
bunu çalıyorum tepkisini bekliyorum...Google bizi dinliyor..
youtube a gir önce Metallica dinle sonra Zeki Müren google ın kafası karışsınGoogle bizi dinliyor..
marketçiler arıza bunlar poşet almasınlar diye bin takla atıyorlar dediğimde gülüyorlar 25 kuruş için ağlıyorlar en dandik sigara 9TL kuru soğan kaç para? ona sesleri yok süt kaç para? ...Poşete para vermemek için aldığım 2 ekmeği ayrı poşetlere koydum. Benden daha akıllıları var demek ki ekmek poşetleri ufak ve ince. Diğer şeyleri koyarken yırtıldı.
İnat ya benimki her şeyi elime aldım yine poşet almadım.
Hayırdır yav?''İnsanlardan nefret ediyorum tüm bu aptal konuşmalardan, duygulardan ve LANET OLASI dünyadan nefret ediyorum neden ben neden neden bu aptal toplumun içinde doğdum neden? Hepiniz zavallısınız..''
+1''İnsanlardan nefret ediyorum tüm bu aptal konuşmalardan, duygulardan ve LANET OLASI dünyadan nefret ediyorum neden ben neden neden bu aptal toplumun içinde doğdum neden? Hepiniz zavallısınız..''
İnsanların çoğu salak. Bu kişileri görmek beni delirtiyor.Hayırdır yav?
Koyun hepsiİnsanların çoğu salak. Bu kişileri görmek beni delirtiyor.
Mb WarbandGünümüzde inter aktif oyunlar çoğalmakta, Türk yapımı kaliteli şöyle güzel oyun yok mu?
Vay vay vay vay vay... kimler gelmiş böyle.Boş mesajlar kasmaya gerek olmadığını umarım fark etmiştir birileri.
Forum ne kadar sessizleşmiş böyle.![]()
Bu senenin virüsü berbat.Grip oldum. Bu seneyi iyi atlatıyorum derken yakalandım.