• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün hoşlandığım kızın sözlü olduğunu öğrendim. Daha öncesinden ona karşı yanlış yapmıştım, arkasından konuşmuştum. Ondan dolayı birazcık dargındık. Artık nasıl hoşlanmaksa bu. Her neyse, hayırlısı olsun diyelim.

Ek olarak can sıkıntısından telefonuma custom ROM yükledim. Gayet güzel duruyor. :)

Bugün hoşlandığım kızın sözlü olduğunu öğrendim. Daha öncesinden ona karşı yanlış yapmıştım, arkasından konuşmuştum. Ondan dolayı birazcık dargındık. Artık nasıl hoşlanmaksa bu. Her neyse, hayırlısı olsun diyelim.

Ek olarak can sıkıntısından telefonuma custom ROM yükledim. Gayet güzel duruyor. :)
Discord'a gelin. Size de bir orhan gencebaylı ağlama gecesi yapalım. :(

Discord'a gelin. Size de bir orhan gencebaylı ağlama gecesi yapalım. :(
Acı çekmeye hiç gerek yok. :) Lisedeki platonik aşkımdan alışkınım. Dün bu aşk konusu hakkında dini bir video izlemiştim. Tesadüf eseri bugün öğrendim durumu. Daha yeni sözlenmiş olmalı ki, arkadaşlarına anlatıyordu. Konuşmalarından duydum ve parmağında söz yüzüğü vardı.

Önümüzdeki maçlara bakacağız. ;)

imla hatamı yakaladığınız için teşekkür ederim :?
Kaç yılında kuruldu sorum

otobus-duragi2-01388887351-btkrbb.jpg

Friends final bölümünü izledim bu akşam. Ağlamamalıyım...

Akşam bir değişiklik yaparak nedense Windows 10 kurdum bilgisayarıma, sebebini tam olarak bilmiyorum. Ancak SSD aldıktan sonra ilk işim çift işletim sistemine geçmek olacak sanırım.

Bu sıralar çok Japonya ile ilgili video izledim gidesim geldi

Aç kalmam tek sıkıntım ah oraya bir gidebilir sem [emoji16]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...