- Reaksiyon puanı
- 3,361
Usta buna discord kurabiliyor musun?
2,3,6 var kurulmaz...Usta buna discord kurabiliyor musun?
sabahları erken kalkma dün 14'de kalkmışım telefon kapanmış...confiker ben artık yoruldum![]()
Çirkin olmak, sonsuza dek sevmediğin biriyle birlikte olacağın anlamına gelir. Çünkü çirkin olsanız bile, güzellik algısı fazla değişmez. Kim çirkin biriyle birlikte olmak ister? En doğru olanı suçluyu tanımlamak ve ona lanet okumaktır. Bu genlerin sebebi olan babama küfür ediyorum, eğer çirkinsen, fakirsen, neden çocukların var, iğrenç genlerinle yaşamak zorunda mıyım?
Senin düşüncelerin çirkin. Kalbin kötü.Çirkin olmak, sonsuza dek sevmediğin biriyle birlikte olacağın anlamına gelir. Çünkü çirkin olsanız bile, güzellik algısı fazla değişmez. Kim çirkin biriyle birlikte olmak ister? En doğru olanı suçluyu tanımlamak ve ona lanet okumaktır. Bu genlerin sebebi olan babama küfür ediyorum, eğer çirkinsen, fakirsen, neden çocukların var, iğrenç genlerinle yaşamak zorunda mıyım?
Kimin ne düşündüğü umrumda değil. Düşüncelerim değil bedenim çirkin. Bu hayatın adil olduğunu falan da düşünmüyorum. Herkesin annesi babası sizin sandığınız gibi iyilik meleği değil. Aile kavramı hayattaki en berbat tabulardan biri bence.Senin düşüncelerin çirkin. Kalbin kötü.
Bana hesabının çalınmadığını ispatlarsan yardım ederim, mail adresine sıfırlama bağlantısı yollayayım mı?Tarayıcı üzerinden hesabıma giremiyorum çünkü hem şifremi hem hesabıma kayıtlı olan e-posta adresimi unuttum. Yardımcı olabilir misiniz yetkililer?
Mail adresimin ne olduğunu özel mesaj yoluyla belirtirseniz halledebilirim sanırım.Bana hesabının çalınmadığını ispatlarsan yardım ederim, mail adresine sıfırlama bağlantısı yollayayım mı?
Bir süre kastı baya da düzeldi sonra. Siz nasılsınız? Uzun süredir girememiştim foruma.Ekli dosyayı görüntüle 60225
san ki gt-s5360...
iyi iyi benim ki wifi'dan düşüyor 7/24 spotify çalınca modem kıllık yapıyor...Bir süre kastı baya da düzeldi sonra. Siz nasılsınız? Uzun süredir girememiştim foruma.
benim ki
Size sdn'de gördüğüm hatalar konumu öneriyorum. Açın okuyunsan ki
Size sdn'de gördüğüm hatalar konumu öneriyorum. Açın okuyun![]()