• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turknet ile 65 liraya kullandığım hizmetin Türk Telekom'da fiyatı. İyi ki kurtuldum şu kan emicilerden. Dalga geçer gibi 4 mbps interneti 60 liraya satıyorlar.
bd8e70f66f89f5c4a65c27751c41ccd0.jpg

Turknet ile 65 liraya kullandığım hizmetin Türk Telekom'da fiyatı. İyi ki kurtuldum şu kan emicilerden. Dalga geçer gibi 4 mbps interneti 60 liraya satıyorlar.
bd8e70f66f89f5c4a65c27751c41ccd0.jpg
Şişt Şist sessiz ol lübnanlının soyduğu bankaların zararını telafi etmesi lazım. :D
Fatura halka kesilecekti tabiki kime kesilecekti başka?
Neyse Silivri soğuktur şimdi. Haksız yere fetöcü vatan haini damgası yeriz birinden.

Piyasaya hakim olanlar her zaman fiyatı yüksek tutar. Mesela Samsung, Apple, Turkcell. Çünkü erişimi yüksek. Küçükler her yere erişemezler, bundan ötürü de eziklik yaşarlar. Özel hayatta da böyledir. Kaymakam gelince herkes yerinden kalkar. Muhtar gelince kimse umursamaz.

Şu andan itibaren Google Chrome ve Chromium artık benim için bitmiştir, bir daha gelmem, ocak dışı kalmıştır.
Eski temaya dönülen flag'i silmişler sebepsizce, yeni temaya zorlanıyoruz artık, resmen Microsoftçuluk oynamaya başladı bunlar.

Neresi güzel doktor.
Tablete uyumlu olsun diye kocaman toolbarlar, cırtlak beyaz seçimi renkler, çılgınca ovalleştirilmiş 2007'den kalma elementler ki üstüne gradient shading olsa al sana 2004-2008 arası Luna tasarım modelinin düz renk büyük boy hali.

Kayıt olurken VPN kullananlara buradan seslenmek istiyorum. Belki görürseniz VPN ile kayıt olmayın arkadaşlar. Farklı ülke olarak gözükebiliyor.
Sonra benim üyeliğim neden onaylanmadı olmasın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...