Theodore Bagwell
Doçent
her şeyi sebepsiz yere eleştirip hiç bir şeyi beğenmeyen kullanıcıları olan ekşi sözlük mü ?
konuların bir çoğu 2000 yılından kalma ama sürekli gündeme gelip açıklama yapan kişilerle dolu.
her şeyi sebepsiz yere eleştirip hiç bir şeyi beğenmeyen kullanıcıları olan ekşi sözlük mü ?
Adını duyunca bile sinirlendim .dher şeyi sebepsiz yere eleştirip hiç bir şeyi beğenmeyen kullanıcıları olan ekşi sözlük mü ?
Aynen öyle...Her şeye şükredenler sayesinde ülkenin ekonomisi çöktü.
Daha hamdolsun diyin.
Hayırlara vesile olsun diyin.
Hatta dolar 7 olunca maşallah maşallah reis çoşturdu diyin.
Harbi ya nerde o troller ?
konuların bir çoğu 2000 yılından kalma ama sürekli gündeme gelip açıklama yapan kişilerle dolu.
aktif tutulması güzel ama sitenin girişine kocaman yazılarla " her konuyu eleştirmek zorunda değilsiniz. " yazılmalı![]()
Bunun sebebi yazar ve çaylakların değerli görülmesi çaylak olabilmeniniz içinde 1-2 yıl geçmesi aktif olunmasına bakılıyor. Garibanlar her konuya açıklama yapmak zorunda kalıyorlar![]()
Türk piyasası gibi diğer bazı piyasalar kapalı olsa da, uluslararası döviz piyasası devamlı açık. Bankalar arasında döviz ticareti her an yapılabiliyor, piyasalarda her an işlemler gerçekleşiyor, açık olan piyasada ortaya çıkan bir gelişme, bir olay, öteki piyasaları da etkiliyor.Ben sadece eksik yazdığım cümleye açıklık getirdim. Türk piyasaları kapalı iken tl nasıl değer kaybediyor demeliydim. Yanlış anlaşılma benden kaynaklı ancak siz yinede söylemek istediğiniz şeyleri söyleyin![]()
Devleti bir kurş dolandıran nitelikli dolandırıcı oluyor. Devlet ihalelere taahhüt veriyor kendi kendini dolandırıyor. Sonra dolar 5 6 7...Her şeye şükredenler sayesinde ülkenin ekonomisi çöktü.
Daha hamdolsun diyin.
Hayırlara vesile olsun diyin.
Hatta dolar 7 olunca maşallah maşallah reis çoşturdu diyin.
Harbi ya nerde o troller ?
Her şey ithal, ondan. Ülke iflas, geçmiş olsun. Maalesef daha da yükselecek. Üzüldüğüm nokta, 2023 büyük Türkiye'yi göremeyeceğiz.Ya bu dolar ne böyle? Çarşıya çıktım her şey ateş pahası.![]()
Aynen git gide de yükselecek.Her şey ithal, ondan. Ülke iflas, geçmiş olsun. Maalesef daha da yükselecek. Üzüldüğüm nokta, 2023 büyük Türkiye'yi göremeyeceğiz.![]()
Hoşgeldin.Aynen git gide de yükselecek.![]()
Hoşgeldin.![]()
Teşekkürler. Arada bakıyorum.aynen hoşgeldin Cyb3r_K1ng...
Hoş geldin.Teşekkürler. Arada bakıyorum.
Bu arada ufak bir hatırlatma yarın "My Birthday"...
Benimde. 08.08Teşekkürler. Arada bakıyorum.
Teşekkürler...Hoş geldin.
Şimdiden; nice mutlu, sağlıklı yaşlara.![]()
Teşekkürler. Senin de doğum günün kutlu olsun.Benimde. 08.08
Doğum günümüz kutlu olsun...
Teşekkürler. Arada bakıyorum.
Benimde. 08.08
Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu senelere.Teşekkürler. Arada bakıyorum.
Benimde. 08.08
Desene burayı aslan burçlular bastı.Doğum gününüz kutlu olsun. 2 gün sonrada benim doğum günüm var(10.08)
Teşekkürler...Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu senelere.![]()
Bence öyle değil. Aslanlar iyidirler...Bir aslan burcuda benim. Çok egolusun diyorlar bu yüzden![]()
Ona yapacak bir şey yokBir aslan burcuda benim. Çok egolusun diyorlar bu yüzden![]()
bir kedi gördüm koca lahım farelerin boğazlardı seri katil gibi kedi...
hayır fareler düşman bazı köpeklerede düşmandı paşam...Senin kediyi de boğazlar mı?
hayır fareler düşman bazı köpeklerede düşmandı paşam...
yaşıyordur belki eski işyerinde takılan kedi.Düşmandı derken, kedi cennetine mi gitti?