Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neyi biliyordunuz ki siz. Neyi yaşamıştı Neyi. Nerelerdeydi o dayılarınız nerde. Umrunuzdamıydı, haa evet kadınlarınız olduğunda onlara bir oyuncak lazımdı gülmeleri için. Önlerine bir oyuncak attınız... Haaa bidee o istanbul ulemasına yazı yazdırtan prof olcek dayılarınız, abileriniz vardı. O daylarınız o günlerde nerelerdeydi, hıııı... Ama benim onlardan hiç olmadı, birilerinden bi şeyler sömürten asalaklarım olmadı... sizler eğlenmek için hatırladınız, kadınlarınlarınızı güldürmek için...
Umrumda değil, benim benden tercihlerimden dolayı yaşadıklarım heb başımın üstündeydi. Sevdim derdimi heb, sevdim ondan gelenide, başım gözüm üstündeydi, öylede devam edecek zati, bir dirhem değişmeden...
Utanmadınız da hemde hiç.
Ya öteki. Ötekilerin suçu neydi.
Size demedilermi hiç para ve servet vedaha güç dilendirmeyi öreten O ağalarınız; Demedi mi ateşle oyun olmaz diye.
Çok olanı saklayıp, Ismarlama yazı yazdırtıgınız hocalarınıza deyin ki, Cehennemin dibine Kendi elleriyle atacakmış hesapsız kitapsız çektirdiklerinizden, işkencesinden ötürü. Diyor deyin.