Gökçe Asena
Profesör
Yüzümüzden düşen bin parçayı toplayıp,
Yerine büyük bir tebessüm getiren
insanlar var. Onlar iyiki var..
Yerine büyük bir tebessüm getiren
insanlar var. Onlar iyiki var..
Son düzenleyen moderatör:
Yaptıklarının en güzeli bu olmuş bence.Yeni gif yaptım. Bu nasıl?
Aynen. Benimde içime en çok bu sindi.Yaptıklarının en güzeli bu olmuş bence.![]()
Photoshop kullanıyorsan kolayca yaparsın. Youtubeden birkaç video izle. Yapımı gayet kolay.Ben gifi kaldırdım. Cyber King gibi kendi gifimi yapmaya çalışıyorum. Şuanlık sadece resim yaptım. Gif yapmayı öğrenip gif yapacağım.
Ben sana yaptım bile.Evet photoshop kullanıyorum. En kısa sürede izleyip yapacağım.
Rica ederim kullanteşekkürler
Ben rica ederimKullanayım da ben kendim de yapıyordum. Neyse kendiminkini sonra kullanırım.Tekrardan teşekkür ederim.
Yeni sürümünde bu özellik gizli bir özellik olarak eklenmiş sanırım. İlerideki sürümlerind bunu varsayılan özellik yaparlarbüyük ihtimalle.Bu Chrome'nin Materyal teması çok güzel olmuş bence.
Yapmak isteyenler için: Chrome materyal tasarım görünümü nasıl aktifleştirilir? - ShiftDelete.Net
Şu an deniyorlar kullanıcılar beğenecek mi diye [emoji14] geri alınabiliyor mu bu işlem ?Yeni sürümünde bu özellik gizli bir özellik olarak eklenmiş sanırım. İlerideki sürümlerind bunu varsayılan özellik yaparlarbüyük ihtimalle.Bu Chrome'nin Materyal teması çok güzel olmuş bence.
Yapmak isteyenler için: Chrome materyal tasarım görünümü nasıl aktifleştirilir? - ShiftDelete.Net
Geri alınabiliyordur. Ama ben denemedim henüz.Şu an deniyorlar kullanıcılar beğenecek mi diye [emoji14] geri alınabiliyor mu bu işlem ?
Geri alınabiliyor.Şu an deniyorlar kullanıcılar beğenecek mi diye [emoji14] geri alınabiliyor mu bu işlem ?
O hatadan dolayı bir zamanlar @eronis ede olmuştu.Adam forumda takılıyor yanında onursal uye onunda yanında yasaklı yazıyor.
Eronis kendi isteğiyle forumdan ayrılmaktan banlandı, o yüzden yasaklı yazıyor.Anladım yani yasaklı değiller ama siteden kaynaklı öyle gözüküyor
İlk deneme için fena değil.İlk kendi yaptığım gif nasıl?
Güzel olmuş. Ben de Photoshop'la kendime gif yapmayı düşünüyorum da hala gif nasıl yapılır videolarını izlemedim.İlk kendi yaptığım gif nasıl?
Böyle yanıp sönen şeyleri yapmak kolaymış. Ama @Cyb3r_K1ng 'in yaptığı gibi yapmayı hala öğrenemedim.Güzel olmuş. Ben de Photoshop'la kendime gif yapmayı düşünüyorum da hala gif nasıl yapılır videolarını izlemedim.
Bende CC 2018 yüklü.Böyle yanıp sönen şeyleri yapmak kolaymış. Ama @Cyb3r_K1ng 'in yaltığı gib yapmayı hala öğrenemedim.Benim Photoshop eski (cs5.1) o yüzden youtube'da çok videosunu bulamadım.