tiriviriap
Asistan
Abartma istersenMulti üyelik yaptığına ve troll yapmadığına Allah'a yemin eder misin?

Abartma istersenMulti üyelik yaptığına ve troll yapmadığına Allah'a yemin eder misin?
Fakat kanıt istiyoruz troll olmasın yetkililerle konuştum.Abartma istersengoy goy yapıyorum
Forum kurallarında troll hesapların yasak olduğuna dair bir şey yok. Multi üyelik yasak.Fakat kanıt istiyoruz troll olmasın yetkililerle konuştum.![]()
Hayır öyle değil multi üyelik yaptıysanız kanıt vermelisiniz.Forum kurallarında troll hesapların yasak olduğuna dair bir şey yok. Multi üyelik yasak.![]()
Bende yarı fiyatına telefon istiyorum.Ya başlık "söyle rahatla". Peki söyleyince rahatlayabiliyor muyuz?
Laptop istiyorum, fiber internet istiyorum.
Tüh. Demek tıkladın.Bende yarı fiyatına telefon istiyorum.![]()
Düşünüyorum da günümüzde o fiyata çok telefon da yok. Anca HTC, OnePlus, iPhone falan vardır. Tabi ben olsam o fiyata OnePlus ya da HTC U serisinden bir telefon alırdım o fiyata.Bende yarı fiyatına telefon istiyorum.![]()
Hepsiburada da TR Galaxy S9+ var. 4200TL civarlarına .DTüh. Demek tıkladın.
Düşünüyorum da günümüzde o fiyata çok telefon da yok. Anca HTC, OnePlus, Xiaomi, iPhone 7 falan vardır. Tabi ben olsam o fiyata OnePlus ya da HTC U serisinden bir telefon alırdım o fiyata.
S9+ yada Note 8 diyordun en sonBende yarı fiyatına telefon istiyorum.![]()
Sonra dedim ya hangisi en ucuza satılırsa onu alıcam diyeS9+ yada Note 8 diyordun en sonkarar verdin mi ?
Benim için bilgisayar çok daha önemli.Hepsiburada da TR Galaxy S9+ var. 4200TL civarlarına .D
Görmemişim onu.Sonra dedim ya hangisi en ucuza satılırsa onu alıcam diye![]()
Ne güzel.Ben bilgisayarı topladım düzgün bir monitör ile telefon almak kaldı.
matruşkalaştırılmış Spoyler kullanımı, hoş.Ya başlık "söyle rahatla". Peki söyleyince rahatlayabiliyor muyuz?
Laptop istiyorum, fiber internet istiyorum.
Ellemeyin ya, eğlence kaynağım o benim.
OptimusPrime forever.İzlemez olur muyum?BumbleBee benim favorim.
![]()
8. nesil mi?i7 860 bak 8. Nesil
alınabilir iyi.Abra A5 V9.2.3 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook
Daha önce de bu bilgisayarı buraya atmıştım ama sizce de alınacak bir bilgisayar değil mi? Eksiği ne sizce bunun? Bir de SSD ile HDD arasıdaki fark ne ve ne işe yarıyorlar?
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.