Pattekno ünlü olmaya mı başlıyor bana mı öyle geliyor? Nedense Google'da "Pattekno" yazdığımda sitelerim üstlerde bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43131
Bu sana özelleştirilmiş hali. Google cache tutup sana özel ayarlar.
Pattekno ünlü olmaya mı başlıyor bana mı öyle geliyor? Nedense Google'da "Pattekno" yazdığımda sitelerim üstlerde bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 43131
Bana da majezik haram çok iyi anlıyorum seni..Apranax ne yazık ki bende işe yaramıyor. Mide rahatsızlığı olduğundan dolayı Apranax yada Majezik tarzı ilaçları aldığımda bu sefer mide ağrısından öleceğimi zannediyorum..![]()
Hocam en azından Haber Pattekno sitesini de ben kurdum. Üstte bulunuyor gene.Bu sana özelleştirilmiş hali. Google cache tutup sana özel ayarlar.
Ekli dosyayı görüntüle 43132
Ekli dosyayı görüntüle 43133
Hocam en azından Haber Pattekno sitesini de ben kurdum. Üstte bulunuyor gene.![]()
Halktan Biri özel mesaj yapacağım da oradan biraz konuşalım önemli bir şeyde.Laptopu bozuyordum, az kalsın ekranı kırıyordum. :|
Gel dostum.Halktan Biri özel mesaj yapacağım da oradan biraz konuşalım önemli bir şeyde.![]()
Gecen seferkini hatırlıyorsun dimi ne yaptığını dikkat et bu sefer de ekran gitmesinLaptopu bozuyordum, az kalsın ekranı kırıyordum. :|
Hatırlamaz mıyım?Gecen seferkini hatırlıyorsun dimi ne yaptığını dikkat et bu sefer de ekran gitmesin
açılıyorsa süngeri yıkayıp kırmızı ile doldur açılmıyorsa bas kırmızıyı zamanla düzelir...Ya tüh. Yazıcının kırmızı mürekkebini dolduruyorum diye sarı mürekkebi boşaltmışım içine. Şimdi ne yapacağı ben ya?
@ConfickerBelasi hocam senin bir önerin var mı bu konuda?
Mürekkep tankındaki diğer renklerin tıpasını kapattım. Daha sonra sarı ile karışan kırmızı mürekkebi bir kavanoza döktüm. Yerine tekrar kırmızıyı doldurdum. Umarım sorun olmaz.açılıyorsa süngeri yıkayıp kırmızı ile doldur açılmıyorsa bas kırmızıyı zamanla düzelir...
İnternetim çok yavaşladı ya, kanser!
Onu nereden anlıyorlar?Ak Parti'ye karşı çıkanların internetini yavaşlatıyormuş hükümetimiz netekim!![]()
tanklı mı? zararı olmaz çünkü kartuşa geçmememiştir.Mürekkep tankındaki diğer renklerin tıpasını kapattım. Daha sonra sarı ile karışan kırmızı mürekkebi bir kavanoza döktüm. Yerine tekrar kırmızıyı doldurdum. Umarım sorun olmaz.
espiri yapıyor.Onu nereden anlıyorlar?![]()
Evet tanklı. Tankın o kısmını boşalttım. Derin temizleme seçeneğini çalıştırdım. Deneme olarak bir şeyler yazdıracağım şimdi.tanklı mı? zararı olmaz çünkü kartuşa geçmememiştir.
Onu nereden anlıyorlar?![]()
bişey olmaz siyah katsaydın kartuşun o hücreyi yakaman gerekirdi.Evet tanklı. Tankın o kısmını boşalttım. Derin temizleme seçeneğini çalıştırdım. Deneme olarak bir şeyler yazdıracağım şimdi.
Burası hala duruyor mu yav![]()
Duruyormuş valla. Bildirim gelmiş de öyle farkettim![]()
Benden size eski bir admin tavsiyesi. Bu ifadeleri değiştirin. Whatsapp ifadeleri iyi olur.
Kalın sağlıcakla.