Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Yav arkadaşlar tamam mesajlarımı beğeniyorsunuz teşekkür ederim de şimdi sabah bir kalktım 70 tane bildirim elimde telefon. Neye uğradığımı şaşırdım lan bune diye :D. Bildirimlere tıklamadan bilgisayar başına geçtim sonra baktım ki 55 tanesi beğeniymiş. Allah Razı olsun ne diyim :D

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Yav arkadaşlar tamam mesajlarımı beğeniyorsunuz teşekkür ederim de şimdi sabah bir kalktım 70 tane bildirim elimde telefon. Neye uğradığımı şaşırdım lan bune diye :D. Bildirimlere tıklamadan bilgisayar başına geçtim sonra baktım ki 55 tanesi beğeniymiş. Allah Razı olsun ne diyim :D
Çinli spamcılardan iyidir. :D

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Her insan kendine yakışanı yapar. Çünkü kalite asla tesadüf değildir.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
O benim en iyi arkadaşım ?
97AB15D0-DF2D-4241-AEFF-B5C38C47DFCA.jpeg

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Sen bunu hala yemedin mi :D
Yiyemedim yemem kıyamam ben ona o benim sırdaşım dostum arkadaşım kedim her şeyim ?. Üzgün olduğum veya ağladığım zaman bakar Bana gelir yanıma yalar mırıldanır üzülme yanındayım seni seviyorum dermiş gibi. O Bile sıcaktan bunaldı garibim ya camın önünde ya yerde ya da klimanın altında yatıyor kuzucum ?

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Sen bunu hala yemedin mi :D
Yiyemedim yemem kıyamam ben ona o benim sırdaşım dostum arkadaşım kedim her şeyim [emoji7]. Üzgün olduğum veya ağladığım zaman bakar Bana gelir yanıma yalar mırıldanır üzülme yanındayım seni seviyorum dermiş gibi. O Bile sıcaktan bunaldı garibim ya camın önünde ya yerde ya da klimanın altında yatıyor kuzucum [emoji76]
Ahh ahh hayvan sevgisi çok garip bir şey. Bu kadar önemsediğim profil fotoğrafımı bile ,bir bakmışım o yapmışım[emoji173] [emoji212][emoji213] Çiyuğ..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
silebilmeliler adamın biri sakallı kıllı ayı gibi birini avatar yapmıştı iğrençti onu köpeğe gösterdim havladı...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ben de mi Mod adayı olmaya başvuru yapsam mı acaba? :)
:) Ben admin değilim ama fikrim şu;
Bilgili olduğun forum kategorisiyle ilgili bilgilendirici içerikler hazırlarsan, beğenilip, taktir görebilirsen ve ortam huzurunu sağlayabileceğine inanabiliyorsan mod adaylığına alınamaman için hiçbir sebeb kalmaz.

Reaksiyon puanı
602
Bilgili olduğun forum kategorisiyle ilgili bilgilendirici içerikler hazırlarsan, beğenilip, taktir görebilirsen ve ortam huzurunu sağlayabileceğine inanabiliyorsan mod adaylığına alınamaman için hiçbir sebeb kalmaz.
Şimdi başvuru formunda bölüm seçiyorum bir bakayım. :)

Tamam "İnternet" seçiyorum.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Valla ben çok korkuyorum adaylığım onaylanmayacak diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...