Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Kötüye güzelle niye bakayım yahu. Ülke elden gidiyor. :D :D Güzel bakmak için sebep bulamıyorum. :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Yahu ben burayı siyaset konusu sandım neyse buraya da uyar o :D

Son düzenleyen moderatör:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
İnsanlar kendileri karşı çıkmadıkça, hiçbir şey savaşları ortadan kaldıramaz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Beğeni listesinde hızla geriliyorum. :D :D Dün 1000 fark atardım bugün 1000 fark yemişim. :D :D Saldım baya forumu herhalde. Ya da milletin sevmediği şeyleri fazla söylemeye başladım. :D :D

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Yav dün yoktunuz ne güzel :(
1528678610745.png

Reaksiyon puanı
602
Nedense hep bana "Mesaj için onay gerekiyor" gibi şeyler dibimde durmak halinde anlayamıyorum herkes mesaj yazma yetkisine sahip iken neden benim mesajlarım yetkililer tarafından onay istenilmekte. :fearscream:

Önceden "RTE'yi neden destekliyorsunuz?" konusunda birine bir şey dicekken tamda karşıma "Onay bekleniyor" çıktı.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Nedense hep bana "Mesaj için onay gerekiyor" gibi şeyler dibimde durmak halinde anlayamıyorum herkes mesaj yazma yetkisine sahip iken neden benim mesajlarım yetkililer tarafından onay istenilmekte. :fearscream:

Önceden "RTE'yi neden destekliyorsunuz?" konusunda birine bir şey dicekken tamda karşıma "Onay bekleniyor" çıktı.
Erken Seçim 2018 kategorisini biz kontrol ediyoruz. Yorumları tek tek onaylamazsak çok büyük bir tartışma söz konusu olur. :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615

Siyaset bölümündeki her mesaj denetim altına girer öncelikle. Denetimde moderatör uygun görürse mesajı yayınlar görmezse yayınlanmadan siler. Size özel bir şey değil yani kesinlikle. Tarafsız olduğumuzdan emin olabilirsiniz :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165

Forumdaki siyaset konularının konuşulduğu bölümlerde yönetici onaylı mesaja izin verildi. Çünkü bundan daha öncesinde forumda siyaset konuşmak yasaktı. Seçim nedeniyle bir süreliğine siyaset konularına izin verildi. Tabi yazılan mesaj ve açılan konular yönetici onayı gerektiriyor.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
1 Temmuz'a kadar siyasette uygun konuları, yorumları onaylıyoruz olucağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...