topalsolucan
Rektör
öldü. toprağa karıştı. üzerinde yeni yeni çiçekler filizlendi. işte o filizler...

öldü. toprağa karıştı. üzerinde yeni yeni çiçekler filizlendi. işte o filizler...![]()
Sorgulamaya başladığımdan beri [emoji14]@rawkid Sen ne ara destek vermez oldun la..![]()
Doğru yolu bulmuşsun kardeşim..Sorgulamaya başladığımdan beri [emoji14]
Aklını bloke eden Huawei'nin etkisinden kurtulduktan sonra oldu bunlar.Sorgulamaya başladığımdan beri [emoji14]
Doğru yolu bulmuşsun kardeşim..![]()
Sorgulamaya başladığımdan beri [emoji14]
Hehehe Huawei başka ya [emoji14]Aklını bloke eden Huawei'nin etkisinden kurtulduktan sonra oldu bunlar.Sorgulamaya başladığımdan beri [emoji14]![]()
şaka bir yana doğru yoldasın![]()
![]()
Onunla ilgili değil. 8.0'dan sonra her sürümde OnePlus'un düşük ışıkta stok kamerada bariz sorunu var. Eskiden bu derecede değilde. Google kamera ile çok bariz fark var çoğu yerde stok kameranın içinden geçiyor.Hehehe Huawei başka ya [emoji14]
Bu arada dün gece Oneplus 5T ile benim telefonu sokak lambası altında test ettim. Oneplus gren temizleme konusunda hala benim telefona yaklaşamıyor. Ayrıca sıcaklığıda ayarlayamadi. Yazılım konusunda çok eksiği var. Ama netlik konusunda ışığı daha iyi aldığı için 5T daha iyiydi. Ama sonuç olarak kardeşim benden aldığı fotoğrafları paylaştı çünkü kendi telefonuyla çekilenler grenden başka bişeye benzemiyordu. Birde monokrom lensin etkisi var [emoji14]
İçeri mi aldırıcaksın bizi aman durDoğru yolu bulmuşsun kardeşim..![]()
Sorgulamaya başladığımdan beri [emoji14]
@Creative'nin dediği gibi, doğru yoldasın yoldaşParti kuralım mı ?
![]()
Dışarıda olsak bile içerisinden bir farkı kalmadı artık.İçeri mi aldırıcaksın bizi aman dur![]()
Bir gün ikna edebilirsem Google Camera yükleyip deneyeceğim nasıl olduğunu.Onunla ilgili değil. 8.0'dan sonra her sürümde OnePlus'un düşük ışıkta stok kamerada bariz sorunu var. Eskiden bu derecede değilde. Google kamera ile çok bariz fark var çoğu yerde stok kameranın içinden geçiyor.Hehehe Huawei başka ya [emoji14]
Bu arada dün gece Oneplus 5T ile benim telefonu sokak lambası altında test ettim. Oneplus gren temizleme konusunda hala benim telefona yaklaşamıyor. Ayrıca sıcaklığıda ayarlayamadi. Yazılım konusunda çok eksiği var. Ama netlik konusunda ışığı daha iyi aldığı için 5T daha iyiydi. Ama sonuç olarak kardeşim benden aldığı fotoğrafları paylaştı çünkü kendi telefonuyla çekilenler grenden başka bişeye benzemiyordu. Birde monokrom lensin etkisi var [emoji14]
İçeri mi aldırıcaksın bizi aman dur![]()
Dışarıda olsak bile içerisinden bir farkı kalmadı artık.![]()
Her Google kamera uymaz ayrıca bazı ayarları var Facebook OnePlus gruplarında bulursun apklariBir gün ikna edebilirsem Google Camera yükleyip deneyeceğim nasıl olduğunu.![]()
Benden çok güzel başkan olur.
Içeride makarna kömür verirler aaaaaaa öyle demeyin şimdi.Fark yapmaz, dışarıda da davamızın peşindeyiz içeride de![]()
İn misin cin misin? Anlamadım yahu forumda bir var sın bir yoksun, Harry Potter'deki görünmez pelerini giymiş gibi forumda geziniyorsun![]()
gidelim dedik buralardan, yol döndürüp dolaştırıp geri buraya attı. gitsem gidememem kalsam kalamam şaştım bu işe![]()
Şimdilik dava işlerine karışmıyorum ya ben. Cici bir muhalefetim sadeceİçeri mi aldırıcaksın bizi aman dur
Dışarıda olsak bile içerisinden bir farkı kalmadı artık.![]()
Fark yapmaz, dışarıda da davamızın peşindeyiz içeride de![]()
Şimdilik dava işlerine karışmıyorum ya ben. Cici bir muhalefetim sadeceKatıldığım son topluluk Süleymanlı cemaatiydi. Onlardan da 3-4 sene önce kurtuldum.
Ayrıca bu cemaatlerin aslında ne kadar sapkın ve insanları dinden uzaklaştırdığını da farkettim. Cidden o kadar saçma işler dönüyor ki içeride. Ben yine bu forumda yıllar önce Atatürk'e hakaret derecesinde söylemlerde bulunan, Tayyip babayı savunup duran bir dangalaktim. Sebebi bu cemaatti. Gerçi Tayyip'i pek sevmezlerdi ama kafa aynı kafaBunlardan paçayı kurtarıp bir kafayı kaldırdım. Dedim ki ben niye birinin peşinden koşarak dinimi yaşamak zorundayım. Onlara kalsa kızlarla bile konuşmak yasaktı bana şu an
Ben şu an ne günah ne haram işliyorum. 5 vakit namazımı da kiliyorum, orucumu da tutuyorum. Zaten bunun dışında geri kalanlar her insanda olması gereken ahlak kuralları.
Milletin başına ne geldiyse hep bu cemaatler yüzünden geldi. Milleti baskı altına almaktan başka işleri yok.
Kesinlikle ufkum açıldı. Bunda tabii büyümenin etkiside var. 19 yaşında bir genç oldum artık. Çok daha olgun şekilde düşünüyorum. İnsan ergenliğin doruk noktasındayken hep başkalarının fikirleriyle yaşıyor, başkasının düşüncesini savunuyor. Şu an ise kendi düşüncemi savunuyorum@rawkid Sonunda kendine geldiğine sevindim, önceden çok saplantılı bir adamdın. Gerçekleri görünce insanın ufku nasıl açılıyor değil mi?
En azından artık her birey gibi mantıklı düşünebiliyorsun.
İstediğin bu mu? Simge zaten Türkiye'de değil mi?
Allah dan sümüklü mendil yedirmemişler sana buna da çok şükür skdjdjdndkgŞimdilik dava işlerine karışmıyorum ya ben. Cici bir muhalefetim sadeceKatıldığım son topluluk Süleymanlı cemaatiydi. Onlardan da 3-4 sene önce kurtuldum.
Ayrıca bu cemaatlerin aslında ne kadar sapkın ve insanları dinden uzaklaştırdığını da farkettim. Cidden o kadar saçma işler dönüyor ki içeride. Ben yine bu forumda yıllar önce Atatürk'e hakaret derecesinde söylemlerde bulunan, Tayyip babayı savunup duran bir dangalaktim. Sebebi bu cemaatti. Gerçi Tayyip'i pek sevmezlerdi ama kafa aynı kafaBunlardan paçayı kurtarıp bir kafayı kaldırdım. Dedim ki ben niye birinin peşinden koşarak dinimi yaşamak zorundayım. Onlara kalsa kızlarla bile konuşmak yasaktı bana şu an
Ben şu an ne günah ne haram işliyorum. 5 vakit namazımı da kiliyorum, orucumu da tutuyorum. Zaten bunun dışında geri kalanlar her insanda olması gereken ahlak kuralları.
Milletin başına ne geldiyse hep bu cemaatler yüzünden geldi. Milleti baskı altına almaktan başka işleri yok.
İstediğin bu mu? Simge zaten Türkiye'de değil mi?
Ben Şebnem Ferah in zeytinli rock a gelmesini istiyorum bakalım.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Allah dan sümüklü mendil yedirmemişler sana buna da çok şükür skdjdjdndkg![]()
Çok saçma bir sebepten dolayı oradaki bir hoca bozuntusu sınıftaki her çocuğun eline demir sopa ile vurmuştu. Ondan sonra bir süre yatili kalmıştım 9-10 gün falan kaçtım. O günden beridir arada sırada en naif kufurlerimi ederim o demir meselesineŞimdilik dava işlerine karışmıyorum ya ben. Cici bir muhalefetim sadeceKatıldığım son topluluk Süleymanlı cemaatiydi. Onlardan da 3-4 sene önce kurtuldum.
Ben de kavga ederek ayrıldım zaten. Benden 3-4 yaş büyük bir elemanı başımıza hoca diye vermişlerdi. Bana emir felan veriyordu bir gün yurdun ortasında bağıra çağıra kavga ettik. Sonrası böyleÇok saçma bir sebepten dolayı oradaki bir hoca bozuntusu sınıftaki her çocuğun eline demir sopa ile vurmuştu. Ondan sonra bir süre yatili kalmıştım 9-10 gün falan kaçtım. O günden beridir arada sırada en naif kufurlerimi ederim o demir meselesineŞimdilik dava işlerine karışmıyorum ya ben. Cici bir muhalefetim sadeceKatıldığım son topluluk Süleymanlı cemaatiydi. Onlardan da 3-4 sene önce kurtuldum.
Keşke forumda küfür serbest olsa. 10 kelimemin 7si küfür olur benim tutamam kendimi![]()
Allah dan sümüklü mendil yedirmemişler sana buna da çok şikğtğŞimdilik dava işlerine karışmıyorum ya ben. Cici bir muhalefetim sadeceKatıldığım son topluluk Süleymanlı cemaatiydi. Onlardan da 3-4 sene önce kurtuldum.
Neden???Yahu yönetici kimliğimi bırakıp üye kimliğimle yorum atacaktım az kala![]()