Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Murat Burç

SDN Okuru
Ama mate 10 Pro gerçekten süper telefon S8 i almasam belki alabilirdim
Fazla şişirilmiş balon fazlası değil. Süper telefon uçan yapay zeka falan filan fasa fiso.
Şuan süper telefon yok kusursuz telefon yok herşeyiyle üst seviye ve dengeli bir cihaz yok. Ha kusursuza en yakın telefonları konuşacaksak (işlerin bozulsun Samsung) Note 8 var S9 Plus var Mate 10 Pro önce video çekmeyi ögrensin.

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Fazla şişirilmiş balon fazlası değil. Süper telefon uçan yapay zeka falan filan fasa fiso.
Şuan süper telefon yok kusursuz telefon yok herşeyiyle üst seviye ve dengeli bir cihaz yok. Ha kusursuza en yakın telefonları konuşacaksak (işlerin bozulsun Samsung) Note 8 var S9 Plus var Mate 10 Pro önce video çekmeyi ögrensin.
Kusursuz olamaz zaten kul yapımı ürünler sonuçta Mate 10 Pro yu detaylı olarak bilmiyorum ama çift kamerasına rağmen dediğin gibi video çekimi kötüyse gerçekten rezalet iPhone bile daha iyi o zaman

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hayır okulla alakası yokta yurt ortamı... İnsanlar pislik içinde yaşamaya devam ediyor anlamıyorum.
Bende yurtta kalıyorum.Ne insanlar gördüm ama şimdiki oda arkadaşlarım iyi neyse ki.Kafa dengiyiz hemde ama yurt yetmiyor maalesef.Isınma falan dert değilde akşam yemekleri sıkıntı.İnsan arada yalnız kalmak istiyor kendi odan yok o yüzden çok sıkıntı çekiyorsun.Derdin olur belki ağlamak istersin veya o gün hiç tadın yoktur ama tek kalamadığın için mecburen sahteyi oynarsın.İnternet deseniz var ama yok gibi bir şey zaten.Eve çıkmaya bakıyorum bende ev gibisi yoktur :D

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Bende yurtta kalıyorum.Ne insanlar gördüm ama şimdiki oda arkadaşlarım iyi neyse ki.Kafa dengiyiz hemde ama yurt yetmiyor maalesef.Isınma falan dert değilde akşam yemekleri sıkıntı.İnsan arada yalnız kalmak istiyor kendi odan yok o yüzden çok sıkıntı çekiyorsun.Derdin olur belki ağlamak istersin veya o gün hiç tadın yoktur ama tek kalamadığın için mecburen sahteyi oynarsın.İnternet deseniz var ama yok gibi bir şey zaten.Eve çıkmaya bakıyorum bende ev gibisi yoktur :D

Aynı sorunları bende yaşıyorum. hiçbir zaman rahat hissedemiyorsun bu ortamda.. ve maalesef bu duruma mecburen tahammül ediyorsun. Yurt gerçekten pişmanlıktır. Yine de kafa dengi iyi arkadaşlar edinmişsiniz ne büyük şans sizin adınıza sevindim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Valla internet dışında hiç bir sorunum yok yurtla benim mis gibi yurt
Pişmanlıktır falan abartiyorsunuz ben 5 sene durarim yurdumda

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Valla internet dışında hiç bir sorunum yok yurtla benim mis gibi yurt
Pişmanlıktır falan abartiyorsunuz ben 5 sene durarim yurdumda
Yurttan yurda göre değişiyor.Benim yurt okula 30-35 dakika uzaklıkta otobüs ile.Dolmuş ile 55 dakika alıyor.Akşamları otobüs bulamıyorum.Günde en az 1.5 saat yola gidiyor.Birde ben Adanadayim.Yurdun olduğu mahalleden pislik akıyor.(KYK dayım bu arada.fetö olayları yüzünden özel erkek yurdu yok.)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hayır gerçekten abartı yok. Durum öyle
Benim için her şey tamam olsa internet yüzünden duramam.Bilgisayar mühendisliği okuyorum e haliyle internette videolar aracılığıyla kendimi geliştirmemin çok yolu var ama bu internetle olmuyor.Yeri gelecek 12-13 GB boyutunda program indirmek zorunda kalacağım.Bunların hepsini okulda halletmek zor durum.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Benim için her şey tamam olsa internet yüzünden duramam.Bilgisayar mühendisliği okuyorum e haliyle internette videolar aracılığıyla kendimi geliştirmemin çok yolu var ama bu internetle olmuyor.Yeri gelecek 12-13 GB boyutunda program indirmek zorunda kalacağım.Bunların hepsini okulda halletmek zor durum.

Sizde Haklısınız, bu noktada kişinin ihtiyaçlarını karşılayan uygun koşulların sağlanması gerekir.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Bugün nolduysa artık öyle başım çatlıyor ki çok yorgun düştüm.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yurttan yurda göre değişiyor.Benim yurt okula 30-35 dakika uzaklıkta otobüs ile.Dolmuş ile 55 dakika alıyor.Akşamları otobüs bulamıyorum.Günde en az 1.5 saat yola gidiyor.Birde ben Adanadayim.Yurdun olduğu mahalleden pislik akıyor.(KYK dayım bu arada.fetö olayları yüzünden özel erkek yurdu yok.)
Benim de 30 dakika ama bizim için tahsil otobüs seferi var.
Bilmiyorum belki bizim yurt yeni ve Türkiye'nin sayılı yurtları arasından olduğu için olabilir.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yılların SDN si gsm firmalarından hadi isimde vereyim Türk telekom gibi firmalardan çekiniyor. Yazdığım bazı yorumlar bilinçli bi şekilde siliniyor. SDN bence bu firmalardan korkmak değil de halkın yanında olsanız daha iyi olur.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Ya bu ders programlarını kim yazıyor.Bir günde 6 saat sayısal olur mu bi kimyası eksikti beyefendiler saolsunlar düşünmüşlerde bizi onu koymamışlar bari

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Ya bu ders programlarını kim yazıyor.Bir günde 6 saat sayısal olur mu bi kimyası eksikti beyefendiler saolsunlar düşünmüşlerde bizi onu koymamışlar bari

Biraz Ağır geliyor tabii ama en azından aynı dersi benim gibi günde 4 saat görmüyorsunuz işe birde o yönden bakın.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Son düzenleme:

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Kesinlikle. Bu yüzden biz öğrencilere rahat bir gün yok ya :)
Sanki öğrencilik bitince rahatlıyoruz en azından şimdi serbestiz sorumluluk falan yok tek işimiz dersler he belki becerebilirsek idareyi çıldırtmak her sabah okula kolumun altından tahta sopa sızdırıyorum eğer ciddi ciddi depolasaydık sınıf odunluğa dönecekti

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Sanki öğrencilik bitince rahatlıyoruz en azından şimdi serbestiz sorumluluk falan yok tek işimiz dersler he belki becerebilirsek idareyi çıldırtmak her sabah okula kolumun altından tahta sopa sızdırıyorum eğer ciddi ciddi depolasaydık sınıf odunluğa dönecekti

Öğrencilikte kolay bir iş değil. Bence fazla maceraya gerek yok...

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Hiç kendimize soruyor muyuz, öğrenciyim ama bu sorumluluğu ne kadar yerine getiriyorum? Belki de kimse işini düzgün yapmıyor...
Hoca ne kadar emek veriyorsa bende derse o kadar emek veririm. Hoca umursamıyorsa ben neden umursayayım. İşleri güçleri eziyet çeksin bu öğrenciler. Hepsi için demiyorum ama üniversite hocalarının çoğu öyle. İyi olan çok iyi kötü olan çok kötü. Ortası yok.

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Hoca ne kadar emek veriyorsa bende derse o kadar emek veririm. Hoca umursamıyorsa ben neden umursayayım. İşleri güçleri eziyet çeksin bu öğrenciler. Hepsi için demiyorum ama üniversite hocalarının çoğu öyle. İyi olan çok iyi kötü olan çok kötü. Ortası yok.

Sanırım bu biraz karakter meselesi. Ne kadar çok ileri bir mevkide yer edinirsen ki öyle oluyor genelde bir yerden sonra kendinden başka kimseyi umursamamaya başlıyorsun.
Benim bulunduğum üniversitede şükrediyorum hocalarım böyle değil ama olanlar var ve karşımıza çıkmaya da devam ediyor...

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Sanırım bu biraz karakter meselesi. Ne kadar çok ileri bir mevkide yer edinirsen ki öyle oluyor genelde bir yerden sonra kendinden başka kimseyi umursamamaya başlıyorsun.
Benim bulunduğum üniversitede şükrediyorum hocalarım böyle değil ama olanlar var ve karşımıza çıkmaya da devam ediyor...
Sorması ayıp sizin bölüm neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...