• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimiz değilde by efsane degistiriyor
100 mesaj sonrası bir tane hak var.
Ben zamanında Apple sevdalısı yapmıştım. Apple'a en çok giydirdiğim (ama harbi giydiriyordum öyle bir şey yok :D )
O ismi buna değiştirmeyi zorla pessimiste scorpiona diye diye değiştittirmiştim sağolsunlar :D:D

Hala raporuma bakan yok komik :D :D
Ve yine mesaj süre uyarısı yemeye başladım :D habire bilmem kaç saniye bekle deyip duruyuor niyte böyle bir önlem var anlamış değilim :D

Verilen bazı kararlar dışarıdan her ne kadar masum gibi görünsede, içi seni dışı beni yakar.

Adamlar yapmış ya. :) Mobilde Firefox çok güzel. Eklenti de eklenebiliyor. Google Chrome'dan çok daha iyi özelliklere sahip. :)

Apple fanboyu görürseniz ve eğer çelik gibi sinirleriniz yoksa KAÇIN.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Heyt be süper be forum uçuyor be hadi sevinelim. Daha devamı da var orada bitmedi.

Vay arkadaş 10000+ nedir ya :D :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
yok ya basit aslında alışırsın
maxresdefault.jpg
famajör zor gibi

Gene uyuyamadık iyi mi saate bak yahu. Uyku düzenimin içine ettim.

Ben gerçekten hayatımda bu kadar kör, umursamaz öylesine takılan, gözünün önünde olup biten adete gözüne sokulan şeyleri görmeyen bir topluluk görmedim.

Modlar vallahide billahide uyuyor ya.

Cahil Apple fanboyları ile uğraşmak kadar sinir bozucu bir şey yok. Bildikleri şeyler sınırlı Apple kalitesi, stabilitesiden başka bir şey bilmiyorlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aslında İthalatçısı bile yine fazla 2800TL olsa çok satardı 3300TL'nin üstüne biraz daha ekle Note 8 var ithalatçı olarak zaten birde o cihazın 3.5mm jak girişi yok

ne acayip ülkeyiz? nokia zamanında 660lira yapmıştı çok pahalı demişlerdi şimdi geçmişte nokia çakmaları yapanın teli 3300lira'ya telefon satıyor...

Bugünlerde haberleri görüyoruz ona rağmen hâlâ magazine haberine ilgiyle bakanlar var bu kadar da olmaz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...