Silinmesini gerektirecek bir konu değildi aslında. Yapacak bişey yok.Açılan konu silindiği için sizin mesajınızda silinmiş olabilir baktığımda veri kaybı o tarihte görünmüyor
Son düzenleme:
Silinmesini gerektirecek bir konu değildi aslında. Yapacak bişey yok.Açılan konu silindiği için sizin mesajınızda silinmiş olabilir baktığımda veri kaybı o tarihte görünmüyor
Silinmesini gerektirecek bir konu değildi aslında. Yapacak bişey yok.
@Vikings açmıştı. Kulaklık tavsiyesi konusuydu. Arama yaptım ama bulamadım.Hangi üyenin konusuydu? Konu başlığını veya içeriğini hatırlıyor musun?
Hocam bende de buna benzer bir sorun var. Mesaj sayımda bir azalma yok, hatta açtığım konular da silinmemiş. Ama profilimden açtığım konulara bakmak istediğimde açtığım birçok konu gözükmüyor o kısımda.Açılan konu silindiği için sizin mesajınızda silinmiş olabilir baktığımda veri kaybı o tarihte görünmüyor
Neden ki? S7 hala servisten gelmedi mi?Samsung ofisini basasım var.
Onarım tamamlandı dedi canlı destek 5 gün önce. Verdiğiniz bayiye ulaşınca alırsınız diyor 5 gün oldu yahu nerede bu cihaz hani bayiye neden ulaşmadı?Hocam bende de buna benzer bir sorun var. Mesaj sayımda bir azalma yok, hatta açtığım konular da silinmemiş. Ama profilimden açtığım konulara bakmak istediğimde açtığım birçok konu gözükmüyor o kısımda.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Neden ki? S7 hala servisten gelmedi mi?
Lg dururken... Gerçi bi ofisleri bile kaldımı kiSamsung ofisini basasım var.
Beğeniriz canım senide kıskanma hemenOnarım tamamlandı dedi canlı destek 5 gün önce. Verdiğiniz bayiye ulaşınca alırsınız diyor 5 gün oldu yahu nerede bu cihaz hani bayiye neden ulaşmadı?
Canlı desteği darlıyorum biraz (tabi darlamak denirse) merak etmeyin bu hafta içinde mutlaka ulaşacaktır diyorlar.
Şimdi düşünüyorum bu salak samsunga fazladan 2100 daha niye vereyim? Niye 3400'e ithalatçı garantili Nte 8 almayayım. Bakalım şu cihaz gelsin akıbetini bir görelim de.
Forumu 1-2 hafta boşladım ya hemen otur koltuğuma
Ekli dosyayı görüntüle 34026
Ekli dosyayı görüntüle 34028
Ben zamanında o birinciliği 500 farkla götürüyordum yahuLg dururken... Gerçi bi ofisleri bile kaldımı ki
Beğeniriz canım senide kıskanma hemen
Onarım tamamlandı dedi canlı destek 5 gün önce. Verdiğiniz bayiye ulaşınca alırsınız diyor 5 gün oldu yahu nerede bu cihaz hani bayiye neden ulaşmadı?
Canlı desteği darlıyorum biraz (tabi darlamak denirse) merak etmeyin bu hafta içinde mutlaka ulaşacaktır diyorlar.
Şimdi düşünüyorum bu salak samsunga fazladan 2100 daha niye vereyim? Niye 3400'e ithalatçı garantili Nte 8 almayayım. Bakalım şu cihaz gelsin akıbetini bir görelim de.
Sen bu aralar bir sataşma derdindesin beni falan boşver. Huawei vermemiş olmasın ücretiniReklam ücretini mi vermediler?![]()
Modluktan banladılar nasıl ciddi olmayayım?Benim ki sataşma değil trollük ama sen çok ciddisin.![]()
Onarım tamamlandı dedi canlı destek 5 gün önce. Verdiğiniz bayiye ulaşınca alırsınız diyor 5 gün oldu yahu nerede bu cihaz hani bayiye neden ulaşmadı?
Harbi ha yeni fark ettim neden almadılarModluktan banladılar nasıl ciddi olmayayım?![]()
![]()
Modluk yeşil bir logodan ibaret. Sen tavsiyelere devam et boşver![]()
saatlik banlıyacam da seni saatlik yok bir gün istermisinAma o banlama hissi ayrı bir şey![]()
saatlik banlıyacam da seni saatlik yok bir gün istermisin![]()
Sıkıldım. Daha ne kadar ve ne sıklıkla buralarda takılırım belirsiz. Eskisi gibi habire mesaj süre uyarısı yemeye başladım sanırım mod adayı iken süre kısıtlaması yoktu.Modluk yeşil bir logodan ibaret. Sen tavsiyelere devam et boşver![]()
Hiç bir platforma aşırı bağımlı olma. Bugün her şey güzel görünür ama sonra saçma sapan işler çıkar karşına, vay serhat vay neler dönmüş yaa dersinSıkıldım. Daha ne kadar ve ne sıklıkla buralarda takılırım belirsiz. Eskisi gibi habire mesaj süre uyarısı yemeye başladım sanırım mod adayı iken süre kısıtlaması yoktu.
100 mesaj gibi ufak bir kuralımız var 100 mesajdan sonra değiştirmek için yönetime mesaj atabilirsinizBU sdn de nick değiştirme yok mu arkadaş şifremi herkes görüyor. taaaa milattan kalma nickle nereye kadar.
Artık eskisi gibi kendimiz değiştiremiyormuyuz yani100 mesaj gibi ufak bir kuralımız var 100 mesajdan sonra değiştirmek için yönetime mesaj atabilirsiniz
100 mesajdan sonra kendimiz bir defaya mahsus değiştirebiliyorduk. Sanırım şu an da öyledir.Kendimizin değiştirdiğini hatırlamıyorum hep bu şekilde idi
Kendimiz değilde by efsane degistiriyor100 mesajdan sonra kendimiz bir defaya mahsus değiştirebiliyorduk. Sanırım şu an da öyledir.