• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söyle rahatla sessizken forumda bir şeyler eksik sanki.

1516477418688.png

Heyt be, şampiyonlar ligi resmen! :)

Şu Skyrim'in bug'larına ayırdığım zamanı başka hiçbir bilgisayar yazılımı hatalarını çözmek için ayırmadım. Daha kötü tarafı bu bug'ların %90'ı çözülmesi imkansız şeyler. Yapabileceğim tek şey save/reload/wait/tekrar dene. Bazen bug'lar için çözüm bulunuyor ama harbiden bedestha ne halt etmiş oyunla böyle ?

Şu Skyrim'in bug'larına ayırdığım zamanı başka hiçbir bilgisayar yazılımı hatalarını çözmek için ayırmadım. Daha kötü tarafı bu bug'ların %90'ı çözülmesi imkansız şeyler. Yapabileceğim tek şey save/reload/wait/tekrar dene. Bazen bug'lar için çözüm bulunuyor ama harbiden bedestha ne halt etmiş oyunla böyle ?
Bırak Skyrim'i Paladins'e geç. :D

Bir insan sigarayı bıraktıktan 3 ay sonra bile rüyasında sigara içer mi ya? Haftanın en az 3 günü rüyamda sigara içiyorum. Akciğerlerin cortlamayacağını bilsem kesin tekrar başlardım :D

Eskiden sokak çeteleri bile kaliteliydi ya la.
deluxe-pin-stripe-gangster-suit4.jpg

cold-blooded-mobster-mens-costume.jpg

23083.jpg

Nasıl bu hale geldiler, üniversite bitirme tezlerinde araştırılması lazım.
cddbd42c58bf685dcbd996dcf2bd64f3--old-school-fashion-busta-rhymes.jpg

Fashion%2B00201.jpg

Emin çıtak bugün SDN cevaplıyorda A8 2018 vs S7 Edge'de şunu demiş: Biri 2016 biri 2018 hangisini alırsın tarzı bir şey.
Biz ne zamandan beri yıla bakar olduk? A8 2018'in özelliklerine baktılar mı kendileri diye sormak lazım. A serisi Samsung'un attığı en büyük kazıktır.

Emin çıtak bugün SDN cevaplıyorda A8 2018 vs S7 Edge'de şunu demiş: Biri 2016 biri 2018 hangisini alırsın tarzı bir şey.
Biz ne zamandan beri yıla bakar olduk? A8 2018'in özelliklerine baktılar mı kendileri diye sormak lazım. A serisi Samsung'un attığı en büyük kazıktır.

Xz1'e çöp demişlerdi Mate 9 daha iyi diye falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...