• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz siz olun, başardıklarınızı takdir etmekten imtina eden hiç kimse için çaba sarf etmeyin. Bu isterse babanız olsun, isterse patronunuz, isterse sevgiliniz.

Sınavı olan kardeşlerime başarılar,çalışmaya başlayacak olanlara kolaylıklar dilerim.

Hayırlı geceler

Emeğinizi kimseye ezdirmeyin yedirmeyin hakkınız olanı daima savunun :cool:

Sınavı olan kardeşlerime başarılar,çalışmaya başlayacak olanlara kolaylıklar dilerim.

Hayırlı geceler

Emeğinizi kimseye ezdirmeyin yedirmeyin hakkınız olanı daima savunun :cool:
Sağ ol abi. Gece gece Matematik çalışmak bir başka. :D

Madem işe gitmek için sabah erken kalkacağım, o zaman uyuyayım.

iyi geceler...
sene olmuş 2018 hala sokakta,parkta martta sigara içiyorlar...

Pazartesi mi oda ne:oops:o_O:D bu hafta yok haftaya tokadı vurur bize

Okul ortamlarında günün en sıkıcı en uykulu geçen günüdür genellikle talihsizlikler yaşanır kimsenin ders dinleyesi gelmez

Ben bu sendromu yaşamadığı için esprisine sormuştum fakat bunu okulla sınırlandırmak gerekir, bu sendrom heryerde yaşanılabilir. Yatağındayken bile yaşayabilirsin :)

@rawkid Stellardan 50dolar kâr ettim. Bütün parayla po.et aldım. Arkası sağlam ve yeni daha. Öneririm ;)

Offf matematikte geçti ama geçirdi sanki biraz

Hayatta bazen önemli seçimler yapmak gerekiyor. Bir tarafta gelecek yolunda hayalini kurduğun proje ve ona vakit ayırmak, diğer tarafta ise okulu bitirme çabası... Aynı anda ikisine vakit ayırmak için yeterince vakit olmaması da cabası.. Ah be hayat, neden bu kadar zorsun?

Ayda yılda bir SDN Cevaplıyor'a soru sorduk yayın yapılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...