Yakışır içen adamdan zarar gelmez
Hahahah, kötülüklerin anası alkol değil miydi.

Beni niye takip ediyonuz abi, sivas lan bura

Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=FurL18cs2GM
Yakışır içen adamdan zarar gelmez
Takibe takip yapalım mı abi?Hahahah, kötülüklerin anası alkol değil miydi.
![]()
Beni niye takip ediyonuz abi, sivas lan bura![]()
geçmiş olsun 60Hz = 60FPS...Sonunda Ekran kartımı çalıştırabildim uzun bir zaman uğraştan sonra
Tek eksik bir kısım kaldı oda oyunlarda falan 60fps'e sabit kalıyor sanırım Monitör 60hz diyedir
Sonunda Ekran kartımı çalıştırabildim uzun bir zaman uğraştan sonra
Tek eksik bir kısım kaldı oda oyunlarda falan 60fps'e sabit kalıyor sanırım Monitör 60hz diyedir
Ben 60Hz monitörü olan laptobumda 100'ün üstünde FPS değeri gördüğümü bilirim.geçmiş olsun 60Hz = 60FPS...
GELİYORUMMMMM!!!! 800K ESKİ RENAGA RRRRRR!!!HIRRRRRR.
Tamam o zaman. Herkes @nextman 'ı takip etsin.Yapalım kardeşim.![]()
Ben 60Hz monitörü olan laptobumda 100'ün üstünde FPS değeri gördüğümü bilirim.
Ama monitör 60Hz olduğu için max. 60 FPS gibi olur gerçek 100 FPS deneyimini vermez.
geçmiş olsun 60Hz = 60FPS...
Ne kaçırdım seyahat ediyordum
Abi yaz nete nfs hotp V-Sync kapama diye.Bilmiyorum monitörü Manuel olarak 75hz e çekimde 60fps gösteriyor Nvidia nın 3d görüntü ayarlarında bu fps ile ilgili tam bir ayar bulamadım
Abi yaz nete nfs hotp V-Sync kapama diye.
500FPS alacağım oyundan 120fps alıyorum. Sorun etme ya Vsync dir ya dikeydir ya da Ekran kartı yattığı yerden çalışıyordur.tamam ya oyun zaten çok grafik isteyen bir şey değil ultra ayara aldım 60 ile 57 fps alıyorum
O zaman başarılar dilemekte benden olsun.Offfffff offfffffff offffffffffff yarın yazılı var matematik
Aynen. Benim de yarın Matematik yazılım var. Üç gün tatildi ama hiç çalışmadım . Of ki ne of!!!Offfffff offfffffff offffffffffff yarın yazılı var matematik
Size de sınavınız da başarılar diliyorum.Aynen. Benim de yarın Matematik yazılım var. Üç gün tatildi ama hiç çalışmadım . Of ki ne of!!!
Sağ olun hocam. Umarım yazılı kolay geçer.Size de sınavınız da başarılar diliyorum.
Umarım istediğiniz notu alırsınız bunun için çalışmak gerekiyor çalışan her zaman karşılığını alır.Sağ olun hocam. Umarım yazılı kolay geçer.
Saol çokO zaman başarılar dilemekte benden olsun.
Hiç mi az birazdamı o zaman sen büyük....Aynen. Benim de yarın Matematik yazılım var. Üç gün tatildi ama hiç çalışmadım . Of ki ne of!!!
Offfffff offfffffff offffffffffff yarın yazılı var matematik
Peki saol çok"birşeyler anlamanız çok önemli"
Peki saol çok